Ez megfelel szerinted egy 3 éves gyerek bútorának?
A férjem elkövette azt a hibát hogy 2 napja amikor hazajött,Berlinből ezt a szekrénysort a kérdezésem nélkül megvette a fiunknak aki 3 éves,annyi hogy középen nincs az ágy mert már francia ágyat vettünk neki amikor külön szobába raktuk,nekem nem tetszik és ez szerintem nem egy ovisnak való,jól össze is vesztünk szerinte csak én spilázom túl az egészet.Te beraknád a gyerek szobába?
Szerintem nagyon jó, az én fiamnak is hasonló van, 2 éves, na bumm.
Nem értelek igazából, az zavar, hogy ez nem gyerekes, na de franciaágyat venni a 3 éves gyereknek, az gyerekes, ugye? :-)
Szép matrica-dekor amitől gyerekes lesz a bútor.
Vagy a kiegészítők.
Basszus, ha a kicsi nem esik neki kalapáccsal meg karistolja szanta szét, nem esik szét, akkor örök élet plusz 2napig tudja minden gond nélkül használni.
Még a színe is tök tuti.
És nem haragudnék a férjemre, ha ilyen tutit hozna haza. Ha mondjuk egy gagyi xrt, ami ugyan kisgyerekes de xr, na azért harapnék...
Hát... Akkor én vagyok a másik oldal. Vagy leginkább a harmadik, mert én nem a babás kategóriát szeretem sok-sok mesefigurával, hanem az egyszerű könyvespolcokat, illetve ikeás trofast tárolókat, kis asztalt két székkel, szimpla fenyőágyat falvédővel. Ezek letisztult formák, nyugalmat árasztó színek, mindent elrejtő, de elérhető közelségbe tevő, egy gyerek számára is könnyen kezelhető játéktárolók (egy gyerekszobában mégiscsak ez a lényeg, s nem a ruhatárolás). Nálunk kb. ennyi a gyerekszoba, plusz egy beépített szekrény, ami elnyeli a család összes ruháját. Az ágyon almazöld takaró, a falon natúr/zöld csíkos falvédő, zöld szőnyegek. Az ablakon az épp az adott ünnephez megfelelő díszítés. S az egész talán ha nagyon felülbecsülőm, sem is került 50 ezernél többe (az ágyat egy régi felnőtt fenyőágyból kicsinyítette le a párom, a könyvespolcokat szintén ő készítette, a falvédő talán 1500-ba került, a többi ikeás). S mindez egy 2 szobás lakásban (ezért van ott a beépített szekrény).
Ez a bútor szerintem egy kamasznak való, pláne az íróasztal az, amit nem szeretnék egyelőre a 3 éves fiam szobájában látni. Majd ha iskolába megy, kap egyet. A sulivárásnak is van egy misztikuma, s ahhoz számomra hozzátartozik az iskolaszerek és az íróasztal közös beszerzése is. Illetve ismerem a fiam, hogy hallgathatnám a folyamatos szekrényajtó csapkodást, mikor keresi a játékait. Meg mire suliba megy, szerintem le is lakná. Na meg ki tudja, mi lesz akkor a divat a kiskamaszok körében (félreértés ne essék, én sem évente szeretnék új bútort venni, de azért egy kiskamasz véleményét már illik meghallgatni, mikor berendezik a szobáját).
Egyébként maga a bútor szerintem szuper. Csak én még a fenti okok miatt várnék a megvételével 4 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!