Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez megfelel szerinted egy 3...

Ez megfelel szerinted egy 3 éves gyerek bútorának?

Figyelt kérdés

[link]

A férjem elkövette azt a hibát hogy 2 napja amikor hazajött,Berlinből ezt a szekrénysort a kérdezésem nélkül megvette a fiunknak aki 3 éves,annyi hogy középen nincs az ágy mert már francia ágyat vettünk neki amikor külön szobába raktuk,nekem nem tetszik és ez szerintem nem egy ovisnak való,jól össze is vesztünk szerinte csak én spilázom túl az egészet.Te beraknád a gyerek szobába?

2011. dec. 10. 08:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon klassz, örülnék, ha a férjem beállítana egy ilyennel... nincs is ekkora nappalink se, nemhogy gyerekszoba...
2011. dec. 10. 09:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó, az én fiamnak is hasonló van, 2 éves, na bumm.

Nem értelek igazából, az zavar, hogy ez nem gyerekes, na de franciaágyat venni a 3 éves gyereknek, az gyerekes, ugye? :-)

2011. dec. 10. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
tegyél rá mesemotívum matricákat, vagy ha nem is matricát, dekorgumiból készült meseképeket, kétoldalú ragasztóval.
2011. dec. 10. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két jól megválasztott kiegészítő és már "babás" is. (függöny,szőnyeg ,ágytakaró,plüssök,képek...) Nálunk pl.fix pontok a szekrény,és az ágy.Az összes többi egyszerre változik,így más-más hangulatú a szoba,de a fő elem mégis ugyanaz.Volt már Micimackós,aztán autós,most télapós :) Hja,és tükrös gardróbszekrény a ruhása,mégse tűnik hálószobának,az előbb felsoroltak miatt. :)
2011. dec. 10. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó :))))) én is elfogadnám a srácaimnak. Százszor szebb, mint az amit belinkelt az egyik válaszadód. Kiegészítőkkel tehetnéd még gyerekesebbé, amit pár év múlva leszedhetsz! De szerintem még az sem kell feltétlenül. Büszke lehetsz a férjedre, jó ízlése van :))))
2011. dec. 10. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szép matrica-dekor amitől gyerekes lesz a bútor.

Vagy a kiegészítők.

Basszus, ha a kicsi nem esik neki kalapáccsal meg karistolja szanta szét, nem esik szét, akkor örök élet plusz 2napig tudja minden gond nélkül használni.

Még a színe is tök tuti.

És nem haragudnék a férjemre, ha ilyen tutit hozna haza. Ha mondjuk egy gagyi xrt, ami ugyan kisgyerekes de xr, na azért harapnék...

2011. dec. 10. 16:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát... Akkor én vagyok a másik oldal. Vagy leginkább a harmadik, mert én nem a babás kategóriát szeretem sok-sok mesefigurával, hanem az egyszerű könyvespolcokat, illetve ikeás trofast tárolókat, kis asztalt két székkel, szimpla fenyőágyat falvédővel. Ezek letisztult formák, nyugalmat árasztó színek, mindent elrejtő, de elérhető közelségbe tevő, egy gyerek számára is könnyen kezelhető játéktárolók (egy gyerekszobában mégiscsak ez a lényeg, s nem a ruhatárolás). Nálunk kb. ennyi a gyerekszoba, plusz egy beépített szekrény, ami elnyeli a család összes ruháját. Az ágyon almazöld takaró, a falon natúr/zöld csíkos falvédő, zöld szőnyegek. Az ablakon az épp az adott ünnephez megfelelő díszítés. S az egész talán ha nagyon felülbecsülőm, sem is került 50 ezernél többe (az ágyat egy régi felnőtt fenyőágyból kicsinyítette le a párom, a könyvespolcokat szintén ő készítette, a falvédő talán 1500-ba került, a többi ikeás). S mindez egy 2 szobás lakásban (ezért van ott a beépített szekrény).

Ez a bútor szerintem egy kamasznak való, pláne az íróasztal az, amit nem szeretnék egyelőre a 3 éves fiam szobájában látni. Majd ha iskolába megy, kap egyet. A sulivárásnak is van egy misztikuma, s ahhoz számomra hozzátartozik az iskolaszerek és az íróasztal közös beszerzése is. Illetve ismerem a fiam, hogy hallgathatnám a folyamatos szekrényajtó csapkodást, mikor keresi a játékait. Meg mire suliba megy, szerintem le is lakná. Na meg ki tudja, mi lesz akkor a divat a kiskamaszok körében (félreértés ne essék, én sem évente szeretnék új bútort venni, de azért egy kiskamasz véleményét már illik meghallgatni, mikor berendezik a szobáját).

Egyébként maga a bútor szerintem szuper. Csak én még a fenti okok miatt várnék a megvételével 4 évet.

2011. dec. 11. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:
A szoba egyébként nem így néz ki csak a katalógusban van ez a kép a szekrényről.világos és sás zöld a fal középen thomasos bordűr és sötét barna laminált padló vagy egy csomó játéktároló kalózláda meg hasonlók,autópályás darab szőnyeg,A francia ágyat említette vki azért lett francia ágya mert azt szokta meg a mi szobánkban,és csak azon aludt megkapta és azóta csak azon alszik:)Így sikerült az átszoktatás,nem azért mert gyerekenek való vagy nem.Már ki lett bontva a szekrény még össze szerelésre vár,de kezdek meg barátkozni a gondolattal.:)Köszönöm a sok és megoszló minden szemszögű véleményeket!
2011. dec. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!