Kis tricikli vagy futó bicikli?
Régifajta tricikli! Azt eléri még az én elég alacsonynövésű kisfiam is. Biztos lehet kapni boltban is, én bizományiban láttam, de a vásárban vettem. Semmi extra csillivilli, viszont nagyon praktikus.
2 éves múlt nem sokkal amikor megkapta a futóbiciklijét. Most persze ez a sláger, hisz ezzel nagyfiúsabb a nagytesója mellett :) De a triciklit már nagyon régóta használta, imádta. most egy picit félre lett téve, hisz imádja a futóbiciklit is.
Én futóbiciklit vennék. A legtöbbnek állítható az ülése, így a kisebb növésűek is elérik.
És később, ha kicsit megnő, akkor tudná majd tekerni a mostani triciklijét.
Az en lanyom ugyan mar tud segedkerekessel biciklizni, de most mar latom hogy eloszor a futosat kellett volna. Bar a biciklit kaptuk es nem kerdeztek kell e. ....
Szerintem is konnyebb lesz megtanulni segedkerek nelkul is biciklizni egy futos utan.
"nem tudom melyiknek venné nagyobb hasznát"
Mindenképp a futóbiciklinek, mert azzal megtanul egyensúlyozni, és szinte azonnal tud majd menni a rendes biciklivel, míg a triciklivel csak tekerni tanul meg, viszont az nem nagy előny, mikor el kezd biciklizni tanulni majd. Mert a tekerésre úgyis szinte rögtön ráérez, ha triciklizett előtte, ha nem. Viszont az egyensúlyra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!