Ovis gyermeketek jár valami szakkörre vagy táncra, vagy sportol valamit?
3 és fél éves a lányom, nekik az oviban minden héten van úszás és lovaglás is, de nem kötelező, csak ha akar. Persze mindig akar. :-)
Mivel nekünk is vannak lovaink, pónik is, így elég rendszeresen lovagol a leányzó, de nem vagyok híve annak, hogy ennyi idősen kötelező jellegű foglalkozásokban vegyen részt. Ha kedve van lovagolni, kiviszem, fölszerszámozok neki egy pónit és körbelovagoljuk a tanyát. Szereti nagyon, de soha nem erőltetném, még csak nem is meghatározott napokon megyünk, hanem mindig olyankor, ha kéri. Nyárra más lesz, mert megszületik a harmadik babánk, akkor én is vissza tudok ülni a lóra, valószínűleg szinte minden nap kimegyek a lovakhoz is, de a csajszi akkor jön velem (illetve talán már a fiam is, aki most 16 hós), ha akar, nem fogom erőltetni. Mondjuk olyan még nem volt, hogy felajánlottam, hogy kimenjünk és nemet mondott volna. :-) Ugyanígy rendszeresen járunk a családdal uszodába is, illetve a férjem mindig magával viszi horgászni (sporthorgász), azt is imádja.:-)
Hétfőn délután angolozunk, szerdán délelőtt az ovival megy úszni, szombaton vagy velem, vagy apával úszik. Szerdán délután el szoktunk menni játszóházba is.
Az angolt már 2 évesen kezdte. Jövő szeptembertől az oviban is lesz.
Az óvónénik ha nem tudják a rossz idő miatt kivinni a gyerekeket, akkor nyitott ablaknál tornáznak velük, de januártól lesz zenés torna is.
Kozepsos kisfiam jelenleg heti 1x fejlezto tornara jar, amit az ovonoje tart, ennyi.
Indult az oviban uszas, 1 honapig jart, de nem tetszett neki, en meg nem eroltettem.
Parszor volt aikidozni is, az heti 2x lett volna, de azt sem akarta.
Iden meg nem eroltetem, de jovore szeretnem, ha valamit komolyabban venne, pl. foci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!