Fa Thomasos vonat szett, kiegészítőkkel. Ez az álma már hónapok óta.
Több tízezer ft volt az egész:S
Mást nem kap.
2011. dec. 9. 10:50
2/11 anonim válasza:
1. vagyok. De semmi más nem kap, mert se rokonok, se barátok, senki, akitől kaphatna bármit is.
2011. dec. 9. 10:51
3/11 anonim válasza:
A kisvonat nagyon jó ötlet! Nekem is mindig az volt az álmom :)
2011. dec. 9. 10:53
4/11 anonim válasza:
februárba lesz 3. Tőlünk kap egy markolót Mit kinézett a játékboltban (5500 volt, de a Müllerbe megkaptam akciósan 3100-ért). De a játékboltból is megkapta volna:-) Kap egy golyóvezetőt ami 1800Ft körül volt. Ezt tőlünk. Anyukáméktól egy nagy dömper méretű tűzoltó autót kap. Keresztszüleitől ágyneműt, pizsit, mesekönyvet ilyesmit. A másik nagyszülőktől (após-meg az élettársától) nem tudom, biztos valami hülyeséget, mert eddig értelmes dolgot nem vettek neki a lassan 3 év alatt. Anyósom sajnos a nyáron a meghalt, élettársától (őt is papázza), szerintem pénzt ad.Dédijétől pénzt szokott kapni.
2011. dec. 9. 11:27
5/11 anonim válasza:
tőlünk laptopot,rajztáblát(eltört a másik)Thomasos kivetőt kap(mese könyv de van rajta diavetítő)Elmos DVD-t.Mást nem kap tőlünk kb.8ezer forint volt.5 ezret meg rakunk a perselyébe szoba bútorra gyűjtünk neki mert lassan kész a házunk és elköltözünk anyóséktól.
Anyóséktól:Minden ami Thomas táskát,könyvet,vonatot,kicsi vonatszettet meg pár apróbb játékot azt mondta(ők több ezret költöttek)Anyuéktól nem tudom
2011. dec. 9. 11:35
6/11 anonim válasza:
Tőlünk tűzoltóautót, fa építőkockát és szerelőasztalt kap, anyóséktól Kisvakond DVD-t és ágyneműszettet, anyukáméktól pizsamát és óriás plüss kígyót. A pizsi kivételével mindent ő kért a Jézuskától.
2011. dec. 9. 11:45
7/11 anonim válasza:
2 éves és 3 hónapos a fiam.tőlünk puzzle szőnyeget kapott 30 darabost(az alattunk lakó mindig felordít meg dübög,ha kiszalad a szobából,így leszigeteltük.),már meg is kapta,azóta mindig azon játszik
szüleim,keresztszülők játék konyha,két dédi pénz,anyós pénz.
a nagy részét eltesszük nagy ágyra,és még kap egy szintetizátort
kap hintalovat,thomas és chuggington dvdt,golyóvezetőt,pizsamát,meg kiscipőt.
2011. dec. 9. 14:34
9/11 anonim válasza:
Unico Plus építőkockákat, a 2 doboz volt 9100Ft, szirénázó rendőrautót 3500Ft, vonatszett 3000Ft körül, az még nincs meg. Sógornőmtől vagy plüss Elmo-t vagy kombájnt 2000Ft körül, sógoromtól szerszámos ládát, vagy laptopot, keresztszüleitől és az én szüleimtől nem tudom, anyósomék pénzt adtak.
2011. dec. 9. 17:49
10/11 anonim válasza:
Kisfiam tölünk Thomas Track Master Percy a farmon készletet kap Crancy a daruval./12000ft/Anyosóméktól Matuka távirányitós autót és egy thomas mágneses puzzlet./7000ft/Anyukáméktól és testvéreméktől Play Doh fagyikészítőt és Duplo rendőrségi teherautót./9000ft/Barátnőméktől Thomas társasjátékot és Anna Peti Gergő könyvet./3000ft/Én vettem meg mindenki nevében és szét fogom osztani.De legalább 8000ft ot sporoltam mert már szeptemberben megrendeltem a fele játékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!