14 honapos kisgyerek kaphat már epret?
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 21:58
1/7 anonim válasza:
Sok kisgyerek allergiás az aprómagvas gyümölcsökre, szerintem vigyázz vele. Ha adsz is, csak keveset.
2/7 anonim válasza:
Még nem kéne. Esetleg úgy, hogy nagyobb epernek levágod a külső részét, amin magok vannak, és csak a belsejét adod oda. Máshogy még ne.
3/7 anonim válasza:
Én az 1 évesemnek adtam ma, 1et úgy ahogy van, a többit meg megpucolva. Remélem nem lesz baja, doktornő mondta, hogy kaphat.
4/7 anonim válasza:
en adnek, vagyis fogok, ha lassan megerik a kertben:)
5/7 anonim válasza:
Én adtam és semmi baja nem lett. Először csak 1 falatot majd fokozatosan többet.
Ha allergiás rá a 2.3. alkalommal kiderül.
6/7 anonim válasza:
A dokit ma kérdeztem és ez is szerepelt,mert lassan érik.
Igen ehet.
De én elöször a Danon joghurtban adtam ma epreset.A héten még kap.De ő már kapott Tejpépben is a HIPP-töl,és nem volt semmi baja.
Majd a magokra leszek kiváncsi,nem e fog fájni a hasa.
7/7 anonim válasza:
Hát mindenhol azt írták, hogy egy éves korig nem ajánlott. Én ezeket a szabályokat nem szoktam még óvatosságból meghosszabbítani, amikor már lehetett adni, én adtam mindent. A fiam is eszi az epret, igaz, ő már 18 hónapos, de semmi baja nem lett tőle, nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!