Akiknek jövőre lesz 3 éves a gyereke, beiratjátok oviba az új törvény miatt?
Figyelt kérdés
Én nem terveztem,hogy már jövőre beirassam a kisfiamat,de ugye kötelezővé tette a törvény. Akkor már márciusban be kell iratnom? És ha nem iratom,mi lesz? Ti mit tesztek? Vagy várjak,hátha még akkor nem lép hatályba a törvény?2011. dec. 8. 15:07
1/22 anonim válasza:
Én tuti nem íratom be. 2,5 éves és még nem szobatiszta, plusz pici babával vagyok itthon, korainak tartom. Majd szólnak, ha muszáj, de valószínűleg akkor is megpróbálok kibúvót találni.
2/22 anonim válasza:
Én beíratom a most 26 hónapos fiamat. Már fél éve szobatiszta és sokszor kevés vagyok neki, igényli a gyerektársaságot. Ha addig összejön a tesó, akkor is beíratom, max. csak fél napos lesz.
5/22 anonim válasza:
Hála az égnek, hogy még nem kötelező! Amúgy meg felénk az olyan családokat, akik nem megfelelően gondoskodnak a gyerekről, nincs pénz, nem etetik rendesen, már most kötelezi az önkormányzat az oviba járatásra.
6/22 anonim válasza:
Most 2.5 éves, és be fogom íratni jövőre. Az én időmben is ennyi idősen jártak óvodába a gyerekek, szerintem ez a normális. A lányom amúgy is igényli a gyerektársaságot, még nem szobatiszta, de remélem nyárra már az lesz.
7/22 anonim válasza:
Nekem márciusban tölti a 3. évét a lányom, de már beírattam.
8/22 anonim válasza:
be fogom íratni, természetesen, bölcsis, így nyilván nem kérdés, hogy oviba járjon-e, de kell is neki :)
a törvény miatt nem kell beíratnod, jövőre nincs semmi új törvény... ;)
9/22 anonim válasza:
"Hála az égnek, hogy még nem kötelező! Amúgy meg felénk az olyan családokat, akik nem megfelelően gondoskodnak a gyerekről, nincs pénz, nem etetik rendesen, már most kötelezi az önkormányzat az oviba járatásra."
Az ilyen miért vállal gyereket, ha még etetni sem tudja?!
10/22 anonim válasza:
Mert apuci meg anyuci abból a pénzből issza seggrészegre magát amit a gyerek után kap. Nálunk meg is mondta a hasonló, hogy ő megél a f@rka után.
Szarik a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!