Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam hatalmasat esett....

Kisfiam hatalmasat esett. Vigyem dokihoz szerintetek?

Figyelt kérdés

16 hós kisfiam elesett, csak úgy simán a kövön. Már estek nagyokat a gyerekeim, soha nem vittem őket dokihoz emiatt, de ez most nagyon durva volt, kívülről semmi nem látszott, de mikor felvettem, kifeszítette magát és nagyon-nagyon sokáig nem vett levegőt, aztán meg begörnyedt előre, még az ujjai is görcsben voltak, szeme 2mm-re nyitva volt, de nem reagált semmire, talán fél percig is így volt, vagy tovább. Volt már hogy nem vettek egy darabig levegőt mikor elestek, de ennyi ideig még soha, és nem volt ilyen görcsszerűség sem.

Egy darabig sírt, aztán nyöszizett és elaludt. Aludt egy jó órát, most nem látszik rajta semmi gond, megy , nevet, mindent ahogy máskor is.

Nem tudom megnézessem e a kis fejét, vagy már biztosan nem lesz gond? Kicsit öklendezett az esés után, de nem hányt, nem szédeleg most hogy már fölkelt.

Nagyon-nagyon megijedtem. (konkrétan elbőgtem magam, pedig nem vagyok sírós)

2011. dec. 8. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi újság a gyerkőccel?
2011. dec. 8. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlen vidd orvoshoz, hogy megnézze nincs e koponyán belüli vérzés, vagy egyéb sérülés. Ez nem játék. HA a gyerek aluszékony, vagy eszméletét veszti, mint nálatok akkor feltétlen látnia kell orvosnak. Csinálnak röntgent, szemfenék vizsgálatot, és előfordulhat hogy bent tartják megfigyelésen. Ne halogasd!
2011. dec. 8. 14:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ és az érdeklődést. Épp "rajzol" a fiatalúr. Még nem voltunk dokinál, mert a párom még dolgozik, én meg 3 kicsivel vagyok itthon egyedül (3 éves a lányom és a fiúnak van egy ikertestvére, aki ráadásul most alszik). Hazajön apa, és bevisszük a korházba (30 km sajnos), bár hála Isten semmi gond, ugyanolyan mint volt.

Látásával, egyensúlyával sincs gond, talán nem lesz semmi már!!!

Megírom majd mi volt.

2011. dec. 8. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Remélem semmi gond nem lesz. Tudom milyen rossz ez. Az én lányaim nagy esők :) Bérletünk van a balesetire.

Kérlek írj majd hogy minden rendben van-e.

2011. dec. 8. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
az én fiam is esett el így,felhívtam az ügyeletet,azt mondták azonnal induljak.megröntgenezték,az nem mutatott semmit,de bent akarták tartani három napra megfigyelésre,mert a vérzés később jelentkezik.nem maradtunk bent.24 órával az esés után el kellett vinnem szemészetre,az rendben volt,illetve figyelnem kellett.a fejsérülés nem játék.mondjuk az én fiam megijedt,azért nem vett levegőt,de nem voltam benne biztos,hogy beütötte vagy nem a fejét.
2011. dec. 8. 14:38
 16/17 A kérdező kommentje:

Hazaértünk. Megnézték, igazából csak a reflexeit nézték meg, megnyomkodták a buksiját, azt mondták nem töntgenezik meg, mert nem látszik külsérelmi nyom, és a sugárzás többet árt mint használ, nincs szerintük semmi baj. Ha mégis valamit észreveszünk rajta, gyerekosztály azonnal.

Ott alszom ma mellettük, bár amúgy is általában az éjszaka nagy részében az van, de azt hiszem nem lesz gond, már szalad, viccelődik, bújkál. :-)

Köszönöm mindenkinek a gyors választ! És az érdeklődést!

2011. dec. 8. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Na örülök, jól van, mnden OK. Azért egy-két napig figyelgesd, biztos ami biztos. Minden jót Nektek!
2011. dec. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!