Inlfuenza / H1N1 oltás! Ki, hogy dönt (ött),2 éves vagy fiatalabb kicsije megkapja vagy sem?
Köszönöm, hogy írtok!
Én is bizonytalan vagyok!
Mi is be szoktuk oltatni magunkat,(de csak 2 éve) terhesen is megkaptam! Tavaly 9 hósan még nem, de most idén már erősen gondolkodok rajta, hogy beadassam-e a kisfiamnak!
Nyugodtan írjatok még, ki, hogy gondolkodik erről most?
Köszönöm előre is!
Megértelek, hogy így érzel kedves utolsó!
És a másik vélemény is érthető persze..
De kérlek is Titeket, hogy írjátok meg azt is , miért kéritek vagy miért nem kéritek az oltást a piciknek!
Én kérném az oltást, hasolnó okokból ahogy az utolsó hozzászólásban olvashatjuk! És félek tőle, a mellékhatásai miatt! Így leszek bizonytalan, hogy mivel teszek jót vajon?
vaciláltam mert most kezdi a bölcsit (csak ezért, ha itthon lenne nem adatom be neki)
végül úgy döntöttünk, hogy nem adatjuk be neki idén se.
most aztán főleg örülök, hogy eddig 1 emberben mutatták ki az influenzát Mo.-on, 2 éve ilyenkor már 2 hete le voltak zárva a kórházak
Tavaly nem, de idén mindenki megkapta, mert most kezdte a lányom az ovit.
Én is megkaptam, gyerekek 1 és 3 évesek.
Ha már eggyel kevesebb betegség lesz, az is valami.
Ha nem menne oviba, nem adattam volna be.
Köszönöm újra a válaszokat, és örülök továbbra is ha még többen írtok!
Minden jót minden kedves válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!