1 hónap múlva oviba megy és még mindig gondok vannak a kakival, hogy segíthetek neki?
Szia! Mi az egész ovit így csináltuk végig. Nem volt szorulása, egyszerűen nem volt hajlandó vécére menni. Rémálom volt, én is sokat aggódtam emiatt (pont amit írsz, én már láttam rajta, hogy azért vonul el, és szorítja), de végül elmondtam az óvónőknek, és kiderült, hogy az egyik óvónő kisfia is ilyen gondokkal küzd, így totál megértette. Az utolsó évig szinte soha nem kakilt az oviban, de visszatartás nyilván nem megy mindig tökéletesen, így nem egyszer kellett gatyát cserélni neki. Egyszer sem szóltak be érte az óvónők.
A legtisztább, ha megbeszéled velük előre, hogy ez van – és azért nem érdemes aggódnod, mert mint írod, javul a helyzet, másrészt sosem tudhatod, hogy ott hogyan lesz, lehet, hogy ott valamiért menni fog neki.
Nagyon fontos, hgoy ne parázz, és semmiképp ne büntesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!