Hátsó rágófogak - dühkitörés. Nálatok volt ilyen?
2.5 éves lányomnak most jön a két hátsó felső rágófoga. Tegnap óta egyfolytában sír, dühöng, magát és minket is üt. Egyszerűen nem tudunk ilyenkor vele mit kezdeni. Üvölt mint a sakál egész nap. Igazából nem tudom pontosan hogy a fogai miatt lehet-e, mert a 4 csücske már kint van mindkettőnek, de még teljesen nem. Eddig nem okozott neki fájdalmat, és azt hittem hogy ezután sem fog. Vagy csak ezután fáj a legjobban? Nálunk ilyen még nem volt. A többi fognál is nyűgös volt, de amit most csinál az már félelmetes. Ma már kétszer majdnem korházba indultam vele, mert úgy megijedtem, ahogy visított. Az is hozzátartozik, hogy pár napja elkapott egy vírust, de már kifelé tart belőle, nem tudom hogy ez okozhatja, vagy a foga. De az egész ökle a szájában van és csorog a nyála. Létezik hogy most fáj neki a legjobban, amikor már kint mind a négy csücsök? Nálatok voltak ilyen dührohamok?
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
Fáj az arca? A betegségtől?
2 napja voltunk a dokinál, megnézte mindenét, de nem talált semmi bajt, csak hogy egy vírus volt. Most kapott fájdalomcsillapító szirupot, attól egyből jobban lett, igaz még nyűgös volt kicsit, de már nem őrjöng.
Csak az a baj, hogy nem mondja meg hogy hol fáj, hiába kérdezem meg mutatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!