Mennyire tartjátok be a korhatáros filmeket?
Babysitterkedéseim során mindig ügyeltem a korhatárra a filmeknél, tv-zéskor. (Bár kisgyermeket mindig aktív játékra ösztönöztem, csak hát ugye már ovisok között is sok a tv függő, sajnos...)
Miért tetted fel kérdésed amúgy? Mi a célod vele? Megmutatni párodnak, hátha elgondolkodik? Ha ezért, akkor az szerintem nem túl hatásos, mivel ő is tudja, hogy sokan betartják, őt viszont nem érdekli. Ha más célból tetted fel a kérdést, meg szabad kérdezni, mi miatt? Hátha tudok segíteni érdemleges válasszal.
Persze hogy ne hagyd rá! Nézd, ha jól értem, nem közös gyerek, hanem tőle van, így persze az ő szava a döntő, mi legyen gyermekével, de mégis át kellene akkor gondolnotok, mitől van kölcsönösség a kapcsolatotokban, egyáltalán, hogy ebben is illenék neki hozzájárulni a kölcsönösséghez, mivel te is együtt szoktál lenni gyermekével értelemszerűen, na meg párod és te közös életet éltek. (Legalábbis a helyzetleírásból ez vélhető.) Ez evidens, furán érzem magam, hogy ki kellett ezt fejtenem, de ha a párodnak megmutatod elolvasásra, neki ez a gondolat vélhetőleg új (?) ... vagy ha nem új neki ez a hozzáállás, akkor meg szándékosan igazságtalan veled legalább néhány vonatkozásban, és engednie kellene nagyobb beleszólást neked a gyermeke nevelésében - ha már egyszer együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!