Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek köhögés ellen?

Mit tegyek köhögés ellen?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiam szárazan ugatóan köhög ,semmire ,SEMMIRE nem javul mit tegyek már Se Acc 100, se lándzsásutifű szirup, doktornő szerint tiszta a tüdeje de miért kell köptetőt szedni ,ja meg Aeriust ,meg Calcimuscot!!

Komolyan mondom hülye a dokinő nem ér semmit már csak találgat mint egy kísérleti nyul lenne a fiam!!

Se egy allergia vizsgálat vagy gégetükrözés vagy bánom én csak derülne ki mi a baja , 3 hónapja vagyunk ovisok!!

2011. dec. 4. 14:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ma vettem hidegpárásítót!

Egy gyógynövény boltban akció 8990ft-ért Német!!

Remélem használni fog a drágámnak!!

Én is ugy vettem észre ha hűvösebb a szoba jobban is alszik!

Hát nálunk 22 fok van és én még mindig igy is fázom!!

2011. dec. 5. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ami sok neki.Nálunk este 18-19 fok van,úgy alszik mint a bunda,fázok kicsit,de legalább nem köhög szegény.Jobban aludt?E.
2011. dec. 6. 06:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is hasonló a problémánk. Most utoljára az izlandi zúzmó szirupot vettem (ugyancsak 3 évesnek) és esküszöm az első adag után már nem köhögött.

Nálunk kamillás párologtatás megy, ez is javított kicsit a helyzeten.

2011. dec. 6. 10:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Izlandi zuzmó hmm már hallottam róla!!

Veszek is!!

Nagyon köszönöm az ötletet!jó éjt mindenkinek

2011. dec. 7. 21:30
 15/15 adorgyün válasza:
Fluimucil :)
2016. dec. 24. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!