Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek köhögés ellen?

Mit tegyek köhögés ellen?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiam szárazan ugatóan köhög ,semmire ,SEMMIRE nem javul mit tegyek már Se Acc 100, se lándzsásutifű szirup, doktornő szerint tiszta a tüdeje de miért kell köptetőt szedni ,ja meg Aeriust ,meg Calcimuscot!!

Komolyan mondom hülye a dokinő nem ér semmit már csak találgat mint egy kísérleti nyul lenne a fiam!!

Se egy allergia vizsgálat vagy gégetükrözés vagy bánom én csak derülne ki mi a baja , 3 hónapja vagyunk ovisok!!

2011. dec. 4. 14:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Ja kínomban Nurofent adtam neki és javul rá!!

Csak ugy tudom 3 napnál tovább nem lehet adni neki!!

2011. dec. 4. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:
mi is 3 hete küszködünk a köhögéstől, ajánlom neked a sóbarlangot, nekünk használ, plusz itthon salvus vizes inhalálást csinaálok, ha valami miatt nem jututnk el a sóbarlanga. Dokim szerint 10 alkalommal kell menni egyszerre, utána is heti 1,2 alkalom csak jót tesz.
2011. dec. 4. 14:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a hagymateát, nekünk csak ez használ, ha már a Lándzsás útifű is csődöt mond.

Egy fél vöröshagymát 1 bögre vízben felforralsz, én mézzel szoktam ízesíteni, hisz az is egészséges, de ha nagyon nem akarja meginni, akkor tehetsz bele akár teafüvet, esetleg cukrot. Nekünk már 1 bögre tea hatni szokott gyorsan.

2011. dec. 4. 15:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem az ACC sosem használt, mindig Mucoprontot szedtem és szedek most is. Inhalálni pedig Paxirasolt ajánlott a doki. Azt nem tudom, hogy ilyen kicsi gyereknél ezt hogy kell alkalmazni, de érdemes megkérdezni az orvosotoktól.
2011. dec. 4. 15:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Levegő nem túl száraz?

Még egy nem gyógyszeres próba: fekete retekbe lukat vágsz, abba mézet csepegtetsz és amit kiöntesz belőle másnap, azt meginni.

2011. dec. 4. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha allergiás lenne Aerius hatna. Nem száraz a levegő? Mennyi a páratartalom nálatok? 40-60% -ig jó, ha nem annyi párásíts, de ne meleg-párásítóval, meg radiátorral, hanem hideg-párásítóval.
2011. dec. 4. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyébként ennyi idősen az allergia teszt nem megbízható, teljesen más az immunrendszerük. Tapasztalat..16.34
2011. dec. 4. 16:35
 8/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!!

Elvileg 42% a pára nálunk !!

Igen remélem hogy nem allergia mert akkor nem igaz hogy ne hatna a Calcimusc is meg az Aerius!!

2011. dec. 4. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekünk szinte semmi nem használt. Kipróbáltuk a Stodal szirupot és az egyetlen ami hatott. homeopátiás.
2011. dec. 4. 18:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Hány fok van nálatok?A kisfiam is beteg volt,de ő akkor köhögött nagyon,mikor meleg száraz levegő volt bent.Ezért 18-19 fokban vagyunk és így nem köhög.Theophillini-kúpot kap,meg Spiropent-et kap.Ezek jók.De szerintem próbáld ki,hogy mi van ha hűvösebb van a szobában.Igaz jobban öltöztesd fel.Ha kimentek az udvarra általában a köhögés ott is enyhül,na ugyanígy enyhül a hűvösebb szobában.E.
2011. dec. 5. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!