Mit tegyek köhögés ellen?
3 éves kisfiam szárazan ugatóan köhög ,semmire ,SEMMIRE nem javul mit tegyek már Se Acc 100, se lándzsásutifű szirup, doktornő szerint tiszta a tüdeje de miért kell köptetőt szedni ,ja meg Aeriust ,meg Calcimuscot!!
Komolyan mondom hülye a dokinő nem ér semmit már csak találgat mint egy kísérleti nyul lenne a fiam!!
Se egy allergia vizsgálat vagy gégetükrözés vagy bánom én csak derülne ki mi a baja , 3 hónapja vagyunk ovisok!!
Ja kínomban Nurofent adtam neki és javul rá!!
Csak ugy tudom 3 napnál tovább nem lehet adni neki!!
Próbáld ki a hagymateát, nekünk csak ez használ, ha már a Lándzsás útifű is csődöt mond.
Egy fél vöröshagymát 1 bögre vízben felforralsz, én mézzel szoktam ízesíteni, hisz az is egészséges, de ha nagyon nem akarja meginni, akkor tehetsz bele akár teafüvet, esetleg cukrot. Nekünk már 1 bögre tea hatni szokott gyorsan.
Levegő nem túl száraz?
Még egy nem gyógyszeres próba: fekete retekbe lukat vágsz, abba mézet csepegtetsz és amit kiöntesz belőle másnap, azt meginni.
Nagyon köszönöm mindenkinek!!
Elvileg 42% a pára nálunk !!
Igen remélem hogy nem allergia mert akkor nem igaz hogy ne hatna a Calcimusc is meg az Aerius!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!