Kruppos köhögés az mitől alakul ki? Vagy egyszer csak jön és kész? Van valami előjele?
Annyi kruppról szóló kérdés volt,hogy rendesen beijedtem.
Nagyon félek ettől a betegségtől,főleg attól,hogy ha bekövetkezne,bepánikolok.
Tudom mi a teendő,de mégis...!Gyakori ez a betegség?
vajon minden gyerek átesik rajta,vagy valamelyik megussza?
Éjszaka nálunk 20-21 fok van az jó?Párásítót ilyenkor már jó ha használunk.
Bocsánat a sok kérdésért...azért remélem írtok!!!
KÖSZÖNÖM!
Szia!
Szerencsére nem minden kisgyermeket érint.
A kruppos köhögés még ne mjelenti azt, hogy a gyerkőc be is fullad. A kisfiamnak eddig 3x volt, és mindig egyre gyengébb lefolyású. Az elsőnek nem volt semmi előjele, vagy ha volt is én nem vettem észre. Este 9-kor ment aludni, 10 órakor arra ébredtem, hogy a gyerek furcsán veszi a levegőt, vagyis inkább kapkodja a levegőt. Akkor még nem is köhögött, csak utána kezdte. Azonnal kórházba vittük, 2 napig volt intenzíven. Ekkor volt 1,5 éves. A másikak nem voltak durva lefolyásúak, a hideg levegő csodákra képes. Főleg a januári -20 fokos, hajnalban 2,5 órán keresztül.
A lényeg az, hogy Te ne pánikolj be, mert akkor a kicsi is ideges lesz, és annál rosszabb. Fel kell öltözni és irány a kórház vagy ügyelet.
Sziasztok!
Jaj,nagyon köszönöm a válaszotokat,aranyosak vagytok.
Most már megnyugtattatok.
Valószínű lesz majd még kérdésem,írni fogok!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!