Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fontos a teljes szobatisztaság?

Fontos a teljes szobatisztaság?

Figyelt kérdés
Itt nálunk(falu),úgy hallottam,hogy 2.5 éves kortól felveszik a gyerekeket,mivel nincs bölcsi.Az egyik feltétel a "szobatisztaság"!Az én lányom márc.-ban lesz 2.5 éves,és nappalra szobatiszta,de a déli és az éjszakai alváshoz pelusozunk.Akkor őt be sem vennék??Mi a véleményetek erről,ha esetleg valaki hasonló helyzetben van,vagy volt,kérjem írjon!!!Fontos!!
2011. dec. 4. 14:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kiírni,hogy óvodáról van szó!
2011. dec. 4. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ott is alszik, akkor muszáj, hogy ne kelljen rá pelus. Éjjelre mindegy, éjjel nincs veletek az óvónéni.

Bár itt nálunk van 1-2 ovi a kerületben (Bp), ahol hajlandóak ráadni a gyerekre a pelust a nappali alváshoz. De mivel a koszos pelust külön kell tárolni, nem igazán örülnek ennek (nem szabályos).

2011. dec. 4. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is felveszik 2,5 évesen, ha nem kell rá pelus a nappali alváshoz. Ha kell, nem mehet, csak amikor már nem kell rá.
2011. dec. 4. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Valószínű, azt fogják tanácsolni, hogy ebéd után vidd haza.
2011. dec. 4. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, nappalra teljesen szobatisztának kell lennie.

Egy óvodai dajka

2011. dec. 4. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha falun laktok, és gondolom esetleg ismered az ovónénit, vagy a dajkát, akkor megkérheted szépen, hogy amikor öltöznek át alváshoz így is- úgy is segíteni kell még nekik, akkor egy bugyis pelust huzzanak rá, az nem tart semmeddig. Főleg, mert gondolom vissza szeretnél menni dolgozni és azért kell.
2011. dec. 8. 12:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is úgy gondolom,hogy napi 1 pelus felrakása nem annyira nagy dolog,mert bármikor szobatisztává válhat délre is.Igen vissza szeretnék menni dolgozni,mert a gyes,hát....egyenlő a 0-val.
2011. dec. 9. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!