Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki elhiszi a kisgyermekének, hogy fáj neki, ha vágja a körmét?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 23:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én egy 2 éves kisfiú apukája vagyok, és csak azért kérdeztem ezt, mert én is emlékszek rá, hogy kis koromban fájt a körömvágás, de a feleségem bem hiszi el se nekem, se a gyereknek. Azt mondja, hogy az nem fájhat. És amennyire látom, nem is óvatos. A gyerek pedig már visít, ha meglátja az ollót... nekem pedig nem tetszik a dolog.

2011. dec. 4. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:

kedves apuka! tizes valaszadó vagyok, nalunk eddig mindig apa vagta a kormet, tobbnyire almaban, csak mióta elment, azota vagom en. az elejen nagyon feltem tole, de most jó móka (heti ketszer vagjuk, nem mert kell, hanem mert szereti)

ha latod, hogy a feleseged szenved vele, batran vedd el tole az ollot, hatha te jobban csinalod! (es ezt nem cinikusan vagy rosszindulatuan mondtam, nemelyik dologban apa jobb, masban meg anya, lehet hogy a koromvagasban te lennel a jobb!

2011. dec. 4. 16:18
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi szépen, így fogok tenni. Persze normális módon. Azt hiszem egy próbát megér.

Mégegyszer, köszi.

2011. dec. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!