Mennyit vagytok levegőn beteg gyerekkel ha muszáj menni?
Figyelt kérdés
Kisfiam beteg 3 napja, még ma este is volt láza. Remélem holnap reggelre már nem lesz. Holnap muszáj felmennünk a városba, mert már üres a hűtő, nem tudok mit főzni. Ami itt van volt, itt csak az alap kaják vannak (azok is drágán), de hús, zöldség nincs. Így összesen 1-1,5 óra hosszát kint leszünk, mire haza is érünk. Apa nem tud bevásárolni, mert reggel elmegy, estefele ér haza.2011. dec. 2. 21:34
1/3 anonim válasza:
nem tud rá vigyázni valaki? Lázasan nem vinném ki, az nagyon megterhelő lenne. Ha elmúlik a láza, akkor sem lenne jó egyből egy ilyen út neki.
2/3 anonim válasza:
Semmi esetre nem mennék vásárolni beteg gyerekkel. Neked is pokol lesz a vásárlás, mert nagyon fáradékony, nyűgös, hisztis lehet. A betegsége is jobban elhúzódhat.
Én is szoktam "alap" kajákból főzni napokig, senki nem kritizálja. Inkább egyszer vásárolj be drága alap kajákat.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom meddig vannak nyitva nálatok a városban a boltok, de apa legfeljebb egy nap később ér haza, még akkor is ha estefelé szokott. Még ha nehezére is esne munka után inkább ő hozzon már egy kis áldoztot, mint a beteg gyerek. Nálunk azért a kis spar is este 8 vagy 9-ig nyitva van, addig azért csak odaérne apa , nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!