Mi a vélemyényed? (játszózás fertőző beteg gyerekkel)
Tegnap kint voltunk a játszón, és kölesgolyót evett a kislányom...oda jött egy kisfiú és kért a golyóból...oda jött az anyukája aki mondta hogy majd ő vesz belőle és ad a kisfiúnak mert beteg. Azt mondta a bölcsibe kapott el valamit a gyerek, és hogy folyik az orra, meg fulladásos rohammal kelt reggel annyira nem kapott levegőt. Ránéztem a kisfiúra, csak úgy csillogott a szeme, folyt az orra...nagyon rosz látvány volt szegény.És hogy az orvos mondta neki hogy jöjjön ki a picivel(bár kétlem hogy a játszóteret értette ez alatt!! a ki meg a játszótérre nálam nem ugyan azt jelenti).
Csak nekem felháborító hogy fertőző beteg gyereket lehoz valaki a játszótérre?Nekem nagy felelőtlenségnek tűnik, hisz szépen végig fertőzik az egész játszót...és sajnos rengeteg ilyen esettel találkoztam már.
Egy 2.5 hós és egy 20 hós baba anyukája
Valóban nem szabadna kivinni a gyereket a játszira így. Inkább vitte volna sétálni.
Nem tudtok szólni neki,hogy ezt nem kéne?
Sajnos nem szóltam akkor neki, épp indúlnunk kellett haza mert a pici éhes lett...az úton gondoltam ezt végig hogy mennyire buta hogy lehozza így...viszont nem merek így kimenni velük a játszóra....
A picivel pár hetesen voltam már kórházba fertőzés miatt és senkinek nem kívánom hogy azt lássa hogy állandóan szúrkálják,,,,így jobban is félek gondolom emiatt
Én gondoltam arra is hogy nyomtatok ki papírt felhívással, persze általánosítva nem ráértve...
Monjuk: Anyukák! vigyázzunk egymás kisgyerekére is, fertőző betegen ne hozzunk le játszani a gyerekeinket!
szerintem hasznos lenne mert sokan hozzák le betegen a gyereket....múltkoz a nagyi játszózott egy beteg kislánnyal kint aki nem mehetett oviba
Ez sem rossz ötlet!
Nálunk a játszóterek körbe vannak kerítve. Ha nálatok is így van akár egy papírt lehetne ragasztani a kapura. Ott mindenki észreveszi,és nem kerülsz senkivel konfliktusba.
:)
Ennyi! Este sétáltok egyet,és holnap te csodálkozol a legjobban. ;)
Így még szólni sem kellemetlen.
"Látta a hirdetőtáblán a felhívást?"
:) :) :)
Vicces!!!!!
Remélem eléred a célod!!! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!