Milyen társasjátékok vannak a legkisebbeknek? (2-3 éves)
Olyan ötletek érdekelnek, amivel kb. 2,5 éves fiúcska játszani tudna, akár egyedül, akár szülővel. Dominó és memóriajáték kizárva, meg a sima táblán játszott játékok is, inkább valami érdekesebbre gondoltam.
Pl. láttam a "bolhacsata" nevűt, ahol egy kutyus rázza le magáról a bolhákat :)
Szia!
Én nem tudom ez társasjátéknak számít-e, de az Elefun nevű játékot nagyon tudom ajánlani. Egyik barátnőmnek van és imádják a lányaim. Idén a Jézuska itthonra is hoz egyet nekik :-)))
De jó még a Colorama társasjáték is.
3,5 éves és 1,5 éves lányok anyukája
Milyen az az állatetetős? Leirnád a levét?
Az elefántosat is néztem már, ez hogy működik? Egyszerre kirepül a sok lepke? Aztán amit nem kaptál el, azt újra be kell tölteni? Bocsi, nem láttam még ilyent :) 26 hónapos fiam van és egy 4 hónapos lányom, gondoltam, most már olyan játékokat vennék, ami később kettőjüknek is jó lesz.
A Coloramat is néztem, azzal mennyi idősen tudtak játszani?
A fiam egyelőre sztem az alapszineket tudja, meg számolni kb 5ig. Nem tudom pontosan, mit tud, mert csak pár szót beszél :( Összeszerelni szeret dolgokat, szereti az állatokat, dugdosni szeret pici dolgokat lyukakba, csavargatni, tekergeti. Fa kirakói vannak, abból most elég :)
Szia!
A 2. válaszoló vagyok. Igen, az Elefun az orrmányából fújja ki a lepkéket és azokat kell elkapni a hálóval. Persze nem egyszerre jön ki a sok lepke, a "ventillárjától" függ (vagy hogy fogalmazzam). Néha amikor már kevés van benne, hallani, hogy jön ki a lepke ahogy az orrmányhoz csapódik, na akkor izgulnak és nevetnek a legjobban a lányaim. Persze közben amit nem sikerült elkapni azt vissza kell dobni és várni, hogy újra kirepüljön. Én csak ajánlani tudom, amíg az elem bírja addig bírnának a gyerekeim is játszani vele. :-))) VIszont eredetiben nagyon drága (Régiójátékboltban most láttam 8000-ért), ezért én most a teszveszen vettem csomagolásában sérültet féláron :-)))
A Coloramaban a táblán kell összepárosítani a megfelelő színű és alakzatú formákat. 2-2,5 éves gyerekeknek való szerintem.
Szia! Mi innen rendelünk nem sokára, van választék bőven, érdemes megnézni:
Sziasztok!
Hogy meglegyen a történet vége:
Elefun
Málhás csacsi
és egy kacsás játék lett a választás. Börzéről, az egész volt 4500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!