Bébé confort High Trek babakocsi kényelmes a gyereknek, ha már tud ülni? (nem csak a legkisebbeknek)
Figyelt kérdés
Ugyanis nekem nem tűnik túl mélynek az ülőfelület. Elfér rajta egy 15 kg-os gyerek kényelmesen? És a lába se lóg össze-vissza? Mert a lábtartóban se vagyok biztos, hogy jó lesz. Első babát várjuk, és teljesen tapasztalatlan vagyok, mi a jó és mi nem.2010. jún. 3. 22:18
1/2 anonim válasza:
Az én fiam mondjuk 13 kiló 2 és fél évesen de simán beleférne. Az egy másik dolog hogy már nem akar benne ülni.
De én imádtam ezt a kocsit (a fiam 1 éves volt mikor sok sok babakocsis kudarc után megvettük ezt), most a kistesónak használom már. A kistesó 8 hónapos 75 cm és 9 kiló.Egy kisebb fajta kocsiban már szorulna ruhástól.
Mondjuk mi rossz terepen lakunk, rázósak az utak stb.így nekünk abszolut ilyen nagy kerekű, rugózós kocsi kellett.
De az hogy kicsi lenne belül, az tuti nem jellemző rá:))
Nekem egy bajom van vele hogy nem olyan kis kompakt nehezebb maga a babakocsi.
De minden szempontot úgyse elégít ki egy kocsi sem...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen részletesen válaszoltál, amit írtál, nagyon megnyugtató. Akkor tehát a lábát is tudta hova támasztani, jól értettem, igaz?
2010. jún. 4. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!