Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még egy olyan kisgyerek,...

Van még egy olyan kisgyerek, aki lámpa mellett alszik éjszaka?

Figyelt kérdés
bevallom, ludas vagyok a dologban, mert mindig találtam rá okot, hogy égve hagyjam - az elso honapban az aggodalom miatt (mellettem volt a kiságy), aztán jottek az alvási problémák, és volt, hogy úgy visszaaludtam, hogy erom nem volt lekapcsolni, aztán kulon szobába tettuk a kicsit (13 honapos), eleinte bekapcsoltam, hogy ha felébred, ne ijedjen meg (sajnos sokszor felébred). Most úgy néz ki, hogy az éjféli etetésnél nyitva kell hagynom a hajnaliig. nincs erom megvárni, míg bealszik és lekapcsolhatom, vagy van hogy csak úgy felsír, felnyitom, megnyugszik és aztán nem merem lekapcs, hogy ne futkossak óránként. Tudom, hogy valahol én rontottam el...nálatok hogy van?
2009. máj. 12. 23:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%
13 hónapos kisfiamnál sólámpa ég, amit én még letakarok egy pléddel...hogy akkor minek? Megszokás, amíg le nem fekszem én is sokszor nézek be Rá, mondjuk az utolsó ránézésnél akár le is kapcsolhatnám. Nálatok sincs más megoldás és még nincs későn!!!! Fokozatosan halványítsd a fényt!
2009. máj. 14. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!