A télire szobatisztává érő gyerkőcökkel mikor mehettetek lakáson kívülre pelus nélkül?
2,5 éves a fiam. Még csak ott tartunk, hogy ha elég sűrűn (kb. 1-1,5 óránként) bilire ültetem, kis szerencsével száraz marad a ruhája. Ha nem jól számolok szól, de általában akkor már a kisgatyeszt cserélni kell. Ha én kérdezem, kell-e pisilni, mindig NEM a válasz. Akkor is ha utána belepisil a bilibe. Azért lehet mondani lassan-lassan "lakástiszták" leszünk. De mennyi idő, mire el is indulhatunk így valahová? Ha most jönne a nyár, nem aggódnék, akárhol megpisiltetném (szerencsére nem Bp. belvárosában lakunk :-)) Viszont így télen, a sok réteg ruhával úgy érzem esélyünk sincs a fejlődésre e téren.
És van még egy ide vágó kérdésem külön a fiús anyukákhoz. Otthon ülve pisiltek? És a fiaitok? :-D Itthon bilizünk, és a tél miatt kint sincs esély a férfias pisilést tanulni, gyakorolni. Vagy ne várjak a természetre és itthon is gyakoroljuk az állva pisilést? Nálatok hogy volt? Hát bocs, de ezt mind meg kellett kérdeznem.
Indulás előtt mindig pisiljetek, úgy 2 órát ki kell hogy bírjon.
Miért ülteted 1 óránként bilire? Te is 1 óránként pisilsz? Szerintem ez rengeteg, de bocs, nem ez volt a kérdés.
Én ahogy levettem a gyerekemről a pelust, egyből úgy mentünk az utcára is. Előtte azért nem adtam neki fél liter vizet inni :) Bár nyár volt, de most ez mindegy, soha nem pisilt be. Indulás előtt pisi, és hazajöttünk időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!