Nagyon elítélendő, hogy kicsit eldádáztam fenekét?
20.10-es :-) Én írtam előtted a kézre csapásról. Nem rossz a logikád. Annyiban nem értettem csak egyet, hogy a gyerek akkor is sír, ha nem verik meg, ha tudja, hogy kikap. Nyilván a kislányod nem értette a helyzetet, és ez jó. Viszont, ha más gesztusok miatt megérti, lehet, sírt is volna. Az én lányom néha akkor sem veszi a lapot, hogy most rászóltam, ha megismétlem, van, hogy le kell üljek vele, mert nem szeretem felemelni a hangom - utána meg egy pici szóra is sírvafakad máskor. Biztos a kis lelkük állapotától is függ éppen. :-)
Hál' istennek nem tudom milyen egy bántalmazott gyerek, de jó volt a példa, amit írtál. Ahol vendégségben voltatok, a szülők/nagyszülők/nevelők nem ismerték fel ezt a dolgot és nyilván ráütnek a kicsik kezére. Bárki is aki alkalmazza, megtanulta a gyerek tőle. Nem jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!