Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit veszel karácsonyra 2-2,5...

Mit veszel karácsonyra 2-2,5 évesednek?

Figyelt kérdés
nekem lányom van.szereti micimackót,dórát,érdekli a matricázás,formabedobó,rajzolás...készségfejlesztők.babák egyáltalán nem..
2011. nov. 24. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ismered a Mega Bloks építőket mert ezt 3 éves kortól való.A fagyikészítővel pedig együtt fogunk játszani mivel soha nem hagyom egyedül gyurmázni.
2011. nov. 30. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is van megabloks,1,5évesen kapta,az van ráírva, hogy egyéves kortól.Ilyenkor már duploval is tudnak játszani.A fagyizósat meg barátnőm nem ajánlotta,nekik van,óvodás kislányának vette, nem szeretnek vele játszani,mert nagyon piszkol,nehéz eltakarítani,csak segíteni akartam, nem rosszándékbólírtamm.
2011. nov. 30. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Amit én vettem a kisfiamnak az a Kaland a ködfátyól szigeten Mega Bloks.Ez egy vasútpálya ami hegyre megy fel, Duplo méretű kockák .Összeépíthető a Duploval.A fagyikészítőt meg azért választottam mivel mindig fagyit készít és hát igy is mindig tiszta gyurma

minden.

2011. dec. 1. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!