Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ikres anyukák,2 év körüli...

Ikres anyukák,2 év körüli ikrekkel akiknek nincs segítségük napközben hogyan telik egy napotok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Az enyémek éppen 2 évesek.Reggel fél7-7 kor kelnek,apa sokszor kel hozzájuk,így tudok ilyenkor pihenni.Megisszák a tejüket v kakaót,mikor mit.Délelőttönként otthon vagyunk,játszanak,ill. kisvakondot néznek orrvérzésig(most ez a favorit).Elvégzem a házimunkát és közben etetem őket,rengeteget esznek,ilyenkor betankolnak.11-12 körül alszanak átlag 2 óra hosszát.Jóformán kivétel nélkül a délutánjainkat máshol töltjük,hatalmas a térigényük,mi pedig lakásban lakunk..Megyünk játszóra,parkba,mamákhoz,ide-oda,boltba,gyógyszertárba,a lényeg h nem otthon vagyunk.Csak este megyünk haza,7-8 körül fürcsi,utána alvás(bent kell velük feküdnöm,míg el nem alszanak,délben is),az éjszakát mindig is végigaludták.Most sajnos nagyon betegek,már 1 hónapja lassan,meggyógyultak,de újra hurutosak lettek.Már nagyon fáradt vagyok,segítségem nincs,csak a főzésre,gyerekek körül csak a férjem.A két év alatt soha nem voltak még idegenre bízva,csak mi apa és én vigyáztunk rájuk.Este mikor elaludtak takarítok,mosok,vasalok,stb,magamra ilyenkor van csak időm,éjfélig bagolykodok:)Kell ennyi.Nagyon elevenek,két kisfiú amúgy.

Ti?Hogy vagytok?

2011. nov. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!