Nyugodt, barátságos, mosolygós csecsemő= ugyanilyen kisgyerek? Mi a tapasztalatotok?
Olvastam egy könyvben hogy már csecsemőkorban megmutatkozik az alaptemperamentum, alaptermészet. És hogy később csak a szülő "szúrja el" ha másmilyen lesz. Azóta ezen gondolkozom, hogy mit szúrhattam akkor én mondjuk el (ha tényleg így van) mert a kislányom gyakorlatilag 1 hónapos korától mindenkire mosolygott, barátságos volt, 4 óránként evett aludt közte is minimálisat sírt csak. Sose sírt idegenektől, nem bújt a "szoknyám mögé". Most 2.5 éves és mindennek mondanám csak nyugodtnak nem, kis hisztis, csapkodós, sírós lett, egy erős szón is elsírja magát közbe meg ő a leghangosabb, veszekszik stb.
Nem szereti az idegeneket, elbújik, nem válaszol, csak mellettem játszik. Hogy változhatott meg ennyire? Vagy majd kinövi?
ÁÁÁ akkor van remény :))
Köszönöm a válaszokat!! :) akkor nem tudom az a bizonyos könyv ezt hogy értette, mert ott pont a 2-3 évesekről is szó van na mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!