Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit, hány percet nézhet...

Mennyit, hány percet nézhet tévét egy nap egy 3-4 éves gyerek?

Figyelt kérdés
A fiam mesefilmekre van "rákattanva" Sam a tűzoltó, Dínó expressz, Bob mester. Mindennap nézné legszívesebben és nem csak egy részt, hanem sír és hisztizik még további részekért.Teljesen eltiltani nem akarom, de nem szeretem hogy ha órákat megy.
2011. nov. 22. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En megkerdeztem az orvost, 1 orat mondott, ami meg nem karos
2011. nov. 22. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én biztos le leszek most pontozva.

Nálunk lányomnak van saját tévéje a szobájában, hogy mi is nyugodtan tévézhessünk. Mindig meg, ha hazaérünk bekapcsolja a minimaxot. Mondja, ha "csúnya mese" van, akkor inkább kapcsoljunk DVD-t. Rengeteg DVD-je van, nagyon szereti őket, de mellette rajzol, babázik, gyurmázik szóval játszik. Ha jó idő van, akkor max egy-másfél órát néz mesét, mert inkább kint vagyunk.

És, az egyik válaszoló írta, hogy a gyermeke beszédét hátráltatta a tv. Hát nálunk nem. Első szava Elmo volt kb. 1 évesen. Másfél évesen összetett mondatokban beszélt. Két évesen felismerte az alap színeket, és alap formákat (Mickey Egér játszótere hatására). Nagyon jó a memóriája, pont tegnap mondták az ovónők.

Ezenkívül, imád olvasott mesét is hallgatni.

Szóval lehet lepontozni. :)

2011. nov. 23. 08:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Én írtam hogy azért kapcsoltuk ki mert hogy talán az IS akadályozhatta. Ezt nyilván bebizonyítani nem lehet és azóta persze beszél.
2011. nov. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!