Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Multikid vassal vitaminkészítm...

Alaszka kérdése:

Multikid vassal vitaminkészítményről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
4 éves kislányomnak szeretném adni, mert elég válogatós, félek, nehogy vashiányos legyen. Ezt adhatom neki? Nem nagyon hallom anyukáktól hogy ezt adnák, inkább a Cebion és társai a népszerűek, azokban viszont nincs vas.
2011. nov. 21. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a 14 hós babámnak adom szirup formában és is a plusz vas miatt.
2011. nov. 21. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Én adom ezt, de nem minden nap, csak ha eszembe jut.

Ebben csak vas van, ezért adom felváltva a cebion multival, amiben viszont nincs egyáltalán.

Legjobb a béres csepp + c vitamin kombináció szerintem, csak annak az ízével van a gond, lányom jobban szereti ezeket az édes szirupokat.

2011. nov. 21. 16:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez ugyanúgy multivitamin mint a Cebion, csak vas is van benne, és ahogy nézem, még olcsóbb is.
2011. nov. 21. 16:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyiket adjam neki, eddig Cebiont kapott, csak a vasat is akarom valahogy pótolni, viszont a Cebionban pedig több a más vitamin...
2011. nov. 21. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:

2.

Bocs, összekevertem, nekünk Ferrokid vas van itthon.

2011. nov. 21. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én adtam a kislányomnak, meg is jött az étvágya. Csak sajnos szorulása lett a vas miatt neki. Esetleg próbáld meg úgy neki, hogy minden másnap ad csak neki.
2011. nov. 21. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi Multikid vassal használunk már évek óta, pontosabban 2,5 éve. Nekünk a Cebion szirup nem jött be, attól ment a poci. :( 2 naponta szoktam adni kisfiamnak 5ml-t, de van, hogy kicsit többet. Semmi baja nem volt, és azt veszem észre, hogy nem is nagyon beteg. Persze mellé kapja a Cebion cseppet, napi 2x10-et. Bátran ajánlom, mert abban legalább van vas, és a többi fontos vitamin, amire szüksége van a piciknek.
2011. nov. 21. 20:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, a napi 2x1 csepp, az c-vitamin, amit írsz? Nem sok az? Mert a multiban is van, a cebionra meg rá van írva hogy naponta 9 cseppnél több nem javasolt...
2011. nov. 21. 23:01
 9/10 A kérdező kommentje:
2x10 csepp bocsi
2011. nov. 21. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:
20:38-as vagyok. Nem sok, a doki javasolt ennyit. Mivel kisfiam lassan 19 kg, így napi 2x10 csepp, de va amikor egyszerre adom neki, és délelőtt. A C vitamin hamar kiürül a szervezetből, így nyugodtan szedheti. Én napi 1000mg-ot szedek. :)
2011. nov. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!