Uki mese?

Figyelt kérdés
Lehet valahol Uki plüsst kapni??
2011. nov. 21. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem láttam még.

Én gyerekem is szereti.

2011. nov. 21. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak olyan párnát láttam, amin Uki minta van.

[link]

[link]

2011. nov. 21. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, off:

Milyen állat ez a kis Uki? Még nem bírtam rájönni.

2011. nov. 21. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:

valami bogárka, aki repülni tud

Én azon röhögök mindig, hogy pont akkora bogár, mint a két haverja: süni és nyuszi --- eléggé utálnám, ha sün v nyúl méretű bogarak röpködnének felettem :D :D :D

amúgy cuki mese

2011. nov. 21. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hogy őszinte legyek nekem nem a kedvencem ez a mese,de a 2.5 éves kisfiam meg van zavarodva érte.Gondoltam meglepném 1 plüssel,de a párna is tök jó.Amúgy én sem bírtam rájönni,hogy milyen állatka ez az Uki :)
2011. nov. 21. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 éves kislányom is nagyon szereti, de én még csak fali matricát és dvd-t találta Ukiban :)
2011. nov. 21. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm mondta pont a napokban hogy olyan, mint egy virág bibéje, mert a fején is van ilyen kis "szarv" féle és hát egy virágba is megy aludni a mese végén. Csak azt nem értem hogy akkor hogy tud repülni? :)
2011. dec. 5. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:

most találtam

[link]

2012. jan. 27. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!