Kisfiam 4 éves oktoberben kezdte el az ovodát nagyon szégyenlős alig beszél a gyerekekkel az ovo nénikkel semmit Már az elején kérik rajzoljon pálcika embert és gyöngyöt füzzön sokat kérnek töle?
Első vagyok
Ráadásul mindenre a gyereknek kellett válaszolnia! Még annyit kérdeznék, hogy óvoda előtt is ilyen zárkózott volt? Jártatok gyerek közösségbe, játszóra, játszóházba...? Otthon is így viselkedik vagy "ég és föld" a gyerek viselkedése a 2 helyen?
gyongyot fuzni az en ket es fel evesem is tud, pedig o a neurologus szerint is el van maradva..("éretlen").. mas kerdes, hogy ha nem szimpatikus ember kéri, vagy nem akar, akkor nem fog. nem feltetlen jelenti azt, hogy nem is tudna a te fiad pl.
egy nevelesi tanacsadó, vagy korai fejlesztőben megnezetni (4 evesnek nem tudom mi kell) nezesd meg, artani nem fog, max megnyugodsz, vagy eppen megteszed a kellő lépéseket
többi válaszadónak: nalunk a vedono _SEMMIT_ sem csinalt a gyerek fel eves kora ota, én viszem neha orvoshoz (aki tok jo fej), hogy nezze meg, lassan itt az ideje. jön a második baba, akkor tudtam meg, hogy már nem is ahhoz a vedonohoz tartozunk, egy eve. szoval se az uj, se a regi nem jelentkezett be.
a kiskonyvbe soha nem irtak semmit, csak a doki pecsetelgetett.
szóval ne vegyetek evidensnek a vedonoket
Miért kéne pont pálcikaembert rajzolni? Nem értem. Jó mondjuk az ha semmit nem rajzol, az esetleg elgondolkodtató, de a pálcikaember pont olyan, mit a gyerekek a felnőttektől lesnek, el, maguktól nem szoktak ilyen rajzolni, hanem általában olyan embert rajzolnak, akinek a végtagjainak is van szélessége. Legalábbis tanítóképzőben így tanultuk.
Amúgy még csak most kedzte az ovi! Tart a beszoktatás! Persze, hogy szégyellősebb, amúgy is ha alapból is szégyellős, akkor sincsen semmi, nem vagyunk egyformák! Nem mindenki a társaság középpontja! Szerintem adj még neki időt, tél végére biztos oldottabb lesz az oviban.
negyedik vagyok, vizsgalaton adta a gyerek kezebe a pedagógus, hogy fuzzon gyongyot.
mellesleg a fiam masfel eves kora ota semmit sem vesz a szajaba.
Igen, épp ez az, ha 3 éves kortól lehet ilyesmit a kezébe adni, akkor a 3 éves státuszon honnan tudhatnám, tud-e gyöngyöt fűzni?
Másik válaszolónak: abszolút nem neked szólt a dolog, hanem a 3 éves státuszvizsgálatnak, remélem, még nem estél túl az agyvérzésen, próbálj megnyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!