Tejérzékeny gyereknek mit tesztek szaloncukor helyett a karácsonyfára?
csinalhatsz is hazilag, van laktózmentes tej, abból
:D
mezeskalacsot ha egyutt csinaljatok az meg nagyobb elvezet
az en fiam nem nagy evo, gondoltam csinalunk, aznap estere mar nem is volt :D
Én mézeskalácsot még nem sütöttem az én tej- és tojásérzékeny kisfiamnak, de gondolkodom rajta, a piskótás kérdésedet meg kifejtenéd bővebben, mit szeretnél rajta variálni? Talán tudok segíteni, mert én elég sokat sütök a fiamnak is.
Nálunk egyébként a szaloncukor egy gumi-zseléscukorcukorszerű lesz, ez az új találmányom.:-).
Szóval fogtam egy doboz szamócát a fagyasztóból, de másból is ki fogom próbálni, összeaprítottam robotgéppel, majd hozzáadtam egy zacskó étkezési zselatint és felfőztem. Mikor kihűlt, gyurmához való szaggatóval formákat szúrtam ki belőle és cukorba hempergettem. Tudom, hogy nem egy Norbi update édesség, de pont a karácsony miatt gondoltam ki. Mivel bejött az egész családnak, így karácsonykor is ilyet fogok készíteni szaloncukor gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!