Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen babakonyhát vegyek a...

Milyen babakonyhát vegyek a kisfiamnak? 22 hónapos. Minimum 80 centiset szeretnék.

Figyelt kérdés

Erre gondoltam, vélemény? :

[link]

2011. nov. 18. 20:34
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

bocs, hogy beleszólok de szerintem te nem ilyet keresel :S mivel ennek a teljes magassága 60cm, ebben benne van az a fakanáltartó izé is, a konyhapultig 30cm a magassága! az tényleg picike, de szerintem egy kisfiúnak elég is :)

az unokahuginak van egy hatalmas konyhája, annak a pultja 60cm, szuper, imád vele játszani, szerintem egész nap képes főzöcskézni. fiam is szeret vele játszani de csak pár percig, pedig itthon mindig "együtt" főzünk.

végül úgy alakult, hogy van egy szerszámpadunk és azt elkonyhásította, odahordta a kis edénykéket, evőeszközöket, konzerveket :)

ha ügyes apuka akkor tudom ajánlani a saját készítésű kiskonyhát, bútorlapból és bútor ajtóból, egy másik játszópajtásnál olyan van, azért tényleg odavan a fiam :)

2011. nov. 19. 12:13
 22/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem azt írtad hogy min. 80 cm-est szeretnél venni?

Ez nagyon kicsi amit itt linkeltél. 60 cm.

Láttuk a Tesco-ba élően és nagyon "gagyi" az egész!

De ez az én saját véleményem! Képen valóan tuti jól néz ki!

Egyébként nálunk is a játékkonyha lesz a befutó karácsonyra, csak nem ilyen!

2011. nov. 19. 14:12
 23/42 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is beleszeretten pár hete ebbe a kiskonyhába... Hát... Nem akarok vészmadárkodni, de élőben tényleg annyira kis gagyi, hogy végül lemondtam róla. :( Tök jól néz ki a képeken (főleg a vaterás befotózások), de élőben valahogy olyan kis béna. És iszonyatosan pici is. :S Én végül szintén a Müller-es mellett döntöttem, akciósan nagyon jó áron van, és 95 cm. Ugyan nincs hangja és nem világít, de strapabíró, és jól is néz ki! És nem kell guggolva, vagy térdelve állni mellette! Szerintem inkább másikat válassz!
2011. nov. 19. 14:50
 24/42 anonim ***** válasza:
Guggolva vagy térdelve ÁLLNI mellette, ezt jól megaszontam. :))))) De értitek, na! :))
2011. nov. 19. 14:52
 25/42 anonim ***** válasza:
tényleg jó a mülleres, megnéztem, az, amelyik:lila szürke, a bon apetit konyha? arra gondoltál?mert max kedves kérdező te is nézd, meg, és hétfőn még le lehet mondani a rendelést, vagy e-mailen is meg lehet már írni, most gondolkodóba estem, mert tényleg pici ahogy elképzeltem(pedig úgy megörültem, hogy olcsón találtam a chipolinot)...na gondolkodom még ma. Lehet hogy megnézem a müllerbe gyorsan ezt, közelünkbe nincsen, csak pesten, de megéri akkor beszaladni körülnézni...na gondolkodom, mert sokan írtátok, hogy gagyi amit megrendeltünk...ha már ennyit rászántam a konyhára, akkor legyen jó, és masszív...
2011. nov. 19. 15:25
 26/42 anonim ***** válasza:
Én írtam a Müllerest. Igen, a Bon Appetit konyhára gondoltam, de arra vigyázzatok, hogy ott is előre meg kell rendelni, ugyanis nincs raktáron...:S Én is megszívtam kicsit, mert 2 müllerbe is bementem, hogy meglessem, de mondták, hogy csak rendelésre tudnak hozni, és Németországból hozzák. Kb 1-2 hét, amíg megérkezik, én is most várom a telefont, hogy mehetek érte! De azóta elolvastam csomó fórumot meg véleményt, és ezt a Bon Appetite konyhát ajánlják a legtöbben! A tulli-n is nagyon jó véleményeket írtak róla, egyetlen egy negatív nem volt, úgyhogy már nagyon várom, hogy megérkezzen! :)
2011. nov. 19. 15:37
 27/42 anonim ***** válasza:
Felhívtam a legközelebbi Müllert,nekik van jelenleg így holnap elmegyek megnézni,ha gondolod beszámolok róla milyen, és akkor még lehet a chipolinon gondolkozni.Már csak a kíváncsiság miatt is.
2011. nov. 19. 16:03
 28/42 anonim ***** válasza:
Rendben annak én is nagyon örülnék! :) Akkor várom a beszámolót! :)
2011. nov. 19. 18:09
 29/42 A kérdező kommentje:
Na csajok! Ezt beszívtam. A férjem vett valami kínai sz@rt ami piros és 76 cm és 5000 volt. Még nem láttam, de előre félek. Nagyon. Max eladom :D majd fotózok... :)
2011. nov. 19. 20:29
 30/42 A kérdező kommentje:

Tessék.. ez az :( számomra ez undorító.. ne nézzetek hülyének, de irtó béna :(

[link]

2011. nov. 20. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!