Milyen babakonyhát vegyek a kisfiamnak? 22 hónapos. Minimum 80 centiset szeretnék.
bocs, hogy beleszólok de szerintem te nem ilyet keresel :S mivel ennek a teljes magassága 60cm, ebben benne van az a fakanáltartó izé is, a konyhapultig 30cm a magassága! az tényleg picike, de szerintem egy kisfiúnak elég is :)
az unokahuginak van egy hatalmas konyhája, annak a pultja 60cm, szuper, imád vele játszani, szerintem egész nap képes főzöcskézni. fiam is szeret vele játszani de csak pár percig, pedig itthon mindig "együtt" főzünk.
végül úgy alakult, hogy van egy szerszámpadunk és azt elkonyhásította, odahordta a kis edénykéket, evőeszközöket, konzerveket :)
ha ügyes apuka akkor tudom ajánlani a saját készítésű kiskonyhát, bútorlapból és bútor ajtóból, egy másik játszópajtásnál olyan van, azért tényleg odavan a fiam :)
Szia!
Nem azt írtad hogy min. 80 cm-est szeretnél venni?
Ez nagyon kicsi amit itt linkeltél. 60 cm.
Láttuk a Tesco-ba élően és nagyon "gagyi" az egész!
De ez az én saját véleményem! Képen valóan tuti jól néz ki!
Egyébként nálunk is a játékkonyha lesz a befutó karácsonyra, csak nem ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!