A gyerekem a szőnyegre végzi a dolgát nem hajlandó a bincibe pedig ott van a szobába mit tegyek?
lemaradt a másrészt... szerintem ne legyen bili (binci... ezt se hallottam még :D nagyon szörnyű, bocs :D)
az legyen a fürdőben vagy wc-ben, te se a szoba közepén kakálsz... de ezt persze mindenki másképp gondolhatja csakleírtam
értem
egyébként nem a gyerekem...tesómé csak kiakaszt h nem csinál vele semmit...de szokott rajta lenni pelus! csak gondolom pont most megint nem volt
egyébként nállunk bincinek hivják :D
tényleg nem hallotatok még bincit? xD ez vicces :)
én növéremet nemmerem kioktatni csak igy kiváncsi voltam anyukáknak mi a véleménye
14/L
ha figyelmesen olvasnál rájönnél hogy nem az én gyerekem hanem növéremé! :) és csak azért irtam igy hogy anyukák irjanak ne kis hülyék ..
am meg még férjem sincs nem hogy gyerek Xd
lehet kapni kisvécé ülőkét -amit rá lehet tennia vécére
Ez lehet, hogy jobban bejönne a kicsinek- mert végülis utánozni akarják a felnőtteket- és azok sem bileb tojnak.
A kisvécékarima áltálában már ilyen korban megy nekik. Ehhez még egy kis sámlit kislábtartót is kell venni, akkor komfortos lesz.
itt amit látsz, sárga, nem is drága, csak rá kell tenni a nagyra:
itt meg az ikea zsámoly sámli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!