Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4éves ikreimet először hagyom...

Sziluska kérdése:

4éves ikreimet először hagyom egy teljes napra másra, és félelmeim vannak, adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

4évesek az ikreim,oviba nem járunk hely hiány miatt!

Esküvőre megyünk 1hét múlva,és félve hagyom itt őket mert még így egy teljes napra nem voltunk Apával távol,és nagyon Anyásak a gyerekek!

Barátnőmék lesznek velük szeretik őket nagyon és a gyerekek is,és félek,hogy akár Ők akár Én hogyan viselem majd ezt az első alkalmat!

360km-re utazunk.

Mamánál már voltak többször nélkülem is,de így még éjszakára nem!

Szerintetek mi a helyes viselkedés ilyenkor részemről,hogy Ők és mi is nyugodtan jól érezhessük magunkat!

Köszönöm!

2011. nov. 18. 06:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8-9hsz-nél,Neked NAGYON KÖSZÖNÖM,és igazán értékelhető,és hasznos tanácsot kaptam,köszönöm mégegyszer!:)
2011. nov. 18. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ikreim vannak,bár ők még csak 21 hósak,teljesen megértelek,hogy aggódsz.De miért nem viszitek őket is magatokkal?Szerintem neked,és nekik is jobb lenne.Mi is voltunk a nyáron velük lagziba,elég messzire,de eszembe se jutott,hogy ne vigyem őket,akkor inkább én se mentem volna.Ha négy évesek lesznek,akkor meg pláne nem fogom "magukra" hagyni őket.Ez nem nyámnyilaság,mint ezt a sok okoskodó írta.
2011. nov. 18. 13:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólást,és azt is,hogy próbálsz megérteni!:)

Sokáig úgy voltunk,hogy inkább nem is megyünk,sőt először vinni is akartuk őket,de vidéki lagzi révén a szokások miatt!

Reggel hatkor indulunk,4órás út,400ember,és mivel november végén Szabolcsba már igen hideg van,ja és ráadásul meg gyalog a templomba,és Polgári esküvőre is,ez egy szokás,és át egy másik városba a ceremónia után,mert ott az étterem.........

Ha el akarnám vinni őket aludni akkor újra vissza a másik városba az éjszaka közepén,és reggel újra egy 4órás út!

Hát szóval ezért döntöttünk úgy,hogy akkor maradunk itthon!

Aztán a barátok és rokonok,mondták,úgy gondolják nem leszünk 4év után rossz szülők,ha egy napra elmegyünk!

A barátnőmék alig várják,hogy együtt lehessenek a gyerekekkel,nagyon szeretik Őket és a gyerekek is!

Ezért aztán úgy beszéltük meg,hogy Ők jöjjenek inkább hozzánk,mert itt van a gyerekek megszokott biztonságos környezete,és van kutyánk is,így legalább meg lesz Ő is etetve!:)

Na szóval azért nehéz a szívem,de most már a szeparációs problémák elkerülése végett muszáj elvágni a köldökzsinort!

annyi sok mindenről mondtam le a 4év alatt,de nem bánom!

Nyáron is lesz esküvő,oda biztosan visszük őket,de így a hidegbe és a nem túl egyszerű szervezés miatt nem visszük őket

Röviden ennyi!

2011. nov. 18. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Most kit érdekel az, hogy a gyerekeid mit csinálnak? Engem nem!
2011. nov. 18. 15:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Nyilván téged mert már megint itt vagy!:)
2011. nov. 18. 15:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az emberi hozzászólásokat!

Először és utoljára jártam itt!

Minden jót!

2011. nov. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!