Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan etessem 5 hónapos...

Hogyan etessem 5 hónapos ikreimet úgy h a legkevesebb főzelék kerüljön a ruhájukra és rájuk?

Figyelt kérdés
Megőrülök h utána minkettejüket tetőtől talpig át kell öltöztetni,még az orrlyukuk is teli van sütőtökkel és társaival,meg minden körülöttük..ráadásul csóriznak és ahová leteszem őket,takaró stb. minden olyan lesz.Tudom h ez természetes,más is így van,mégis nincs vmi jó tippetek?Az összes szép kis ruhájuk lassan csupa folt,milyen tisztítót használjak?
2010. márc. 30. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

egyszerre eteted őket? Én babahordozóban etettem a kisfiamat, előtte törülköző tettem a hordóba.. aztán rá egy kabátszerű- két kéznyilásos - etetőmellényt, arra egy vízhatlant:D és fogtam a kezét neki az egyikkel, a másikkal kanalaztam:) nemtom neked bejön-e, vagy te hogy csinálod, mert azt nem írtad. Ja, a piszke papír belőlünk él, mert csomó papírtörlő is fogyott, több, mint most:)

(1éves kisfiú anyuja)

2010. márc. 30. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hónapos korukban ez vált be: félig fekvő helyzetbe vettem az egyiket (a másik addig a földre tett pléden játszott), nyakába egy nagy méretű textil pelenkát kötöttem (így nem lett kajás a ruhája), az egyik kezemmel fogtam a szabad kezét, a másik kezemmel etettem.

A koszossávált pelenkát én úgy tudtam foltmentessé tenni, hogy azonnal az étkezés után meleg vízbe áztattam, majd amikor időm engedte, valamilyen súrolókrémmel átmostam és úgy raktam a mosógépbe.

9 hónapos ikrek anyukája

2010. márc. 30. 16:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen,egyszerre etetem őket,egyet ide,egyet oda.Az előke semmit sem ér,a pelenkát,miegyebet kihúzgálják a nyakukból.Az egyik kezüket lefogom,mivel ugye csapdosnak össze vissza.Van olyan h etetőmellény?Milyen az?Úristen,tényleg rendesen vmi szkafander kellene:D
2010. márc. 30. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

no para:D nem szkafander:D ilyesmi

[link]

csak nem ilyen hosszú az ujja, meg nem ilyen drága kinézetű:D

2010. márc. 30. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Aha,köszi:)
2010. márc. 30. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk bevált módszer a bébi hordozó. Én úgy etettem őket, hogy leültem a földre egy párnára, hátamat a falnak támasztottam, lábamra tettem a tálkát, jobbról 1 baba, balról 1 baba, a jobb kezemmel kanalaztam, és a ballal lefogtam a mindig szájába nyulkálós kisfiam kezét. Szerencsére a másik kisfiamnak nem jutott eszébe szétkenni a szájából az ételt. :) A hordozó azért is jó, mert a pelenkát köréjük raktam, és bekapcsoltam a biztonsági övet, így nem tudták a pelust a nyakukból kiszedni. És nekünk kellett még papírtörlő is a művelethez. :)Azóta felfedeztük a nejlonos előkét. Hogy ez milyen jó találmány! Tescoban vettem, tépőzáras a nyakánál. 1 ideig még jó is volt, de evés közben leszedték, mert tetszett nekik, hogy ők 1 mozdulattal megszabadulnak tőle. A nagymama varrt a tépőzáras részre patentot. Már a nyakukban marad.

De könnyebb lesz majd, ha etetőszékben fognak ülni. A foltokra a legjobb a fehérítő, vagy az Ariel folteltávolítója. De így is vannak olyan foltok, amik nem jönnek ki. És ami fontos: rögtön áztasd be.

2010. márc. 30. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Először hordozóban ettünk, előke a nyakba pelus a lábakra, egyet ide egyet oda , a tálkáik a térdemen voltak egy tálcán, most etetőszékben eszünk az előkét leveszük, majd kérjük vissza.17 hós ikerfiúk minden csibészségetkitalálnak elkapják akonyhaablak függönyét és kukucskálnak mögüle ( volt már rajta cékla, spenót ésminden ami szép szines). De ha van olyan pulcsitok polotok ami kicsit nagyobb és foltosabb húzzd rá a ruhájuk fölé előke gyanánt.
2010. márc. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!