Mit jelenthet az álmom? Jelenthet valamit vagy csak a félelmeim jönnek igy ki?
Ugyanezt álmodtam én is a kisfiamról, de biztos vagyok benne, hogy csak a természetes aggódásom jött ki némileg irracionális formában. Elmondtam a páromnak, ő megnyugtatott, hogy a gyereket senki nem tudja elvinni, mert helyből leüti:)
Szerintem ez természetes, hiszen eddig éltük a világunkat, csak magunkért voltunk felelősek, aggodalmaink is a saját világunkra vonatkoztak. És hirtelen itt termett eghy csöppnyi kisember, akinek elolvadsz egyetlen mosolyától, és akit bárki bántani merne, azt meg tudnád gyilkolni - ez az újfajta aggodalom elég agresszíven veszi bele magát a gondolataidba. Nappal elnyomod, de éjjel előjön.
Tessék tudatosan pozitívan gondolkodni, és ha nem is jut eszedbe, akkor is tudatosítsd magadban, hogy a te babádat senki nem tudja elvinni, vagy bántani, és akkor elmaradnak az álmok! Lényeg, hogy a negatív gondolatokat le kell győzni:)
Jó babázást, és csak nyugi:D
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!