Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jönnek a hidegek, ki hogy...

Jönnek a hidegek, ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
A harisnyára adod a badyt vagy a badyra a harisnyát a kisbabádon??
2011. okt. 9. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
bodyra a harisnyát
2011. okt. 9. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Harisnyára a bodyt, különben folyton húzogatnom kellene vissza, a body megtartja.
2011. okt. 9. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Bodyra a harisnyát, mert először a bodyt adod rá, utána a harisnyát. de szerintem, ha valaki fordítva rakja az se nagy gond,de nekem az olyan mintha te először felhúznád a harisnyát és utána a bugyidat.
2011. okt. 9. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Mikor még nem járt, akkor a harisnya volt felül.

Amikor nekiindult, akkor a harisnyára gomboltam a bodyt, h ne csússzon le.

2011. okt. 9. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
20 hónapos a lányom, de én tavaly is úgy csináltam, hogy a body felé a harisnya, és nem esik le róla.
2011. okt. 9. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a harisnya fölé adtam a body-t. Nem azért, mert máshogy lecsúszott, egyszerűen csak nekem úgy tetszett :)
2011. okt. 10. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is a harisnyára adom a bodyt,de előfordul hogy a bodyra a harisnyát.Télen én is hordok bodyt és nekem úgy kényelmes,hogy a body a harisnyán.
2011. okt. 12. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a body-ra adom a harisnyát.

Sose akart leesni a gyerekről eddig, pedig már 19hónapos. Szerintem ha megfelelő a harisnya hossza, akkor nem csúszkál annyira. Amennyit meg csúszik, azt simán megigazítom akkor, amikor a nadrágján is igazítok. Mivel pelenkás még, így rendszeresen kell levenni-feladni, úgyhogy nem gond az igazítás.

Nekem a harisnyán kívül lévő body nem tetszik. Tényleg olyan, mint ahogy már írták, h mintha mi is előbb vennénk harisnyát és csak aztán a bugyit.

De szerintem ez ízlés kérdése.

2011. okt. 12. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Bodyra a harisnyát.De mindegy egyébként :)
2011. okt. 12. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Bodyra harisnyát.

Szerintem semmi szabály nincs erre, nekem egyszerűen így áll kézre.

2011. okt. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!