5,5 hós a kisfiam. Most, hogy jönnek a hidegek, gondolom nem elég neki a vastag zokni a lábára. Mit szoktatok ilyen korban ráadni? És hol vehetem meg?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 09:01
1/4 anonim válasza:
Harisnya, zokni és kiscipő vagy textilből cipők. Regeteg helyen lehet találsz ilyeneket. Akár Tescoban is.
2/4 anonim válasza:
Kocsicipőt adok még a zokni fölé. Brendonban is van csomó fajta, de ha tud valaki kötni a környezetedben az is nagyon jó.
3/4 anonim válasza:
Adhatsz rá harisnyát + zoknit, vagy zokni+rugdalózót. Szerintem a kocsicipő vagy bármilyen kiscipő, mamusz felesleges és kényelmetlen még ebben a korban. Akkor már inkább több réteg zokni.
4/4 anonim válasza:
bocsi, előző vagyok. Bentre gondoltam. De kintre is inkább zárt,lábas cuccokat (overál,bundazsák,takaró+lábzsák) adnék rá, mint nadrágot+cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!