Látják a kisgyerekek a lelkeket?
Még a hideg is kiráz a történtektől. Pár hete missed ab-om volt 9 hetesen. A kétéves kisfiam a műtét után néhány nappal ébredés után kézzel lábbal magyarázott, csak annyit értettem, hogy "ott volt a kisbaba". Bölcsibe menet is folyamatosan magyarázott"anya, ott volt a kisbaba a szobában". Jó, gondoltam biztosan álmodott. Du. hazajövünk, megint mondja, hogy a kisbaba a szobájában volt. Megfürdetem, beviszem a karomban a szobájába, a plafonra mutat, és azt mondja suttogva: Anya, ott volt a kisbaba, ott sírt. Úgy konkrétan majdnem elájultam. Többet nem beszélt róla.
Mindig szoktunk arról beszélni, hogy a hasamba lakott, amikor nagyon kicsi volt. Amikor megkérdezzük tőle, hogy lakott kisbaba korában, akkor megmutatja a hasamat, és mondja is. Kb. egy hónapja nem beszéltünk erről, ma este eszembe jutott, megkérdeztem hol lakott kisbabaként. A plafonra mutatott, és szimplán közölte:"ott!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!