Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves Gyermeked mellett...

3 éves Gyermeked mellett mennyi időt szoktál kikapcsolódni havonta? Úgy értem, férjeddel hétvégente elmenni vhova kettesben.

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

3.5 a nagy, 2 a pici. Soha nem voltam még a férjemmel sem, és egyedül sem kikapcsolódni. Szüleim a közelben laknak, de max addig vigyáznak a gyerekekre, amíg vásárolni megyünk, havi 1 alkalommal. De ez ugye nem kikapcsolódás.

Ez van...pedig jó lenne legalább egy moziba eljutni, de anyukám nem válllalja a gyermekek vacsoráztatását, fürdetését, fektetését, mert ő nem ért hozzá... No komment:(

2011. nov. 11. 15:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy amikor még nem volt unoka, mindketten dolgoztunk, és semmi gond nem volt. Ha pihenőnaposak voltunk mindketten a férjemmel, mentünk ide-oda, persze nem rendszeresen, de többet, mint most a 3 év alatt. Akkor nem volt gond. Most meg ahogy van egy unoka, "feje tetejére állt a világ". Legalábbis anyósomék részéről! Legszívesebben azt mondanám nekik hogy szégyelljék magukat, hogy ennyire nem akarnak néha unokázni, de bezzeg ha 200km-re laknánk,-mert szüleim ilyen távol vannak:( - , akkor meg az lenne a baj :((( Kisfiam meg persze oda-vissza van értük, oké, jönnek sokat hozzánk, na de az nem kikapcsolódás. Szóval nehéz, és én is azt mondom, hogy no comment, mert erre nincs mit kommentálni, nem? Régen nem volt ilyen! Szegény Mamám imádott engem, és én is Őt, amikor mehettem Hozzá nyaralni! Legszebb emlékeim onnan erednek, s míg élek örökké a szívemben él...:(
2011. nov. 11. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat.

Szerintem havi egy hétvége kell, vagy kicsit kevesebb, ha több az csak jobb. Nagyon fontos fenttartani a jó házastársai kapcsolatot kicsit gyerekmentesen.

Nálunk ez nincs megadva sajnos, érezzük is, de azért erőlködünk. 7 éve.

2011. nov. 12. 01:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmit. Mindkét nagyszülői páros beteges (s ez sajnos nem csak mondvacsinált ok), így maradnak a lopott szabadnapok, amikor csak végig rohanjuk a napot, hogy odaérjünk érte délután időben a bölcsibe.
2011. nov. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!