Kisfiatok mikor kezdett beszélni? Szuperanyukák most kíméljenek!
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 14:50
11/13 anonim válasza:
Most 26 hónapos a fiam,kb 3-5 szavas mondatokban beszél de még a javát van hogy csak én értem igazán!
12/13 anonim válasza:
Az én fiam elég korán, már 1,5 éves kora előtt elkezdett beszélni. Nyanya (ez lennék én), appa és nem. Ezt a 3 szót mondta mindig s mindenre, mindenkire 2,5 éves koráig. Akkor kezdett el rohamtempóban beszélni. Amikor bementem a kórházba szülni szinte csak szavakat mondott ,5 nap múlva pedig mondatokat is képes volt összerakni. Most 3 éves, gyönyörűen beszél.
13/13 anonim válasza:
Az én fiam nagyon korán kezdett el beszélni, alig múlt 1 éves, amikor kimondta az első szót: kaki :) Utána egyre több mindent mondogatott, de persze nem tisztán.
Lányom viszont szerintem későn mert ő az első szavakat csak 20 hónaposan kezdte el mondogatni, de rá 2 hónapra már mondatokban beszélt. Állítólag a lányok hamarabb kezdenek beszélni, nálunk fordítva volt.
Viszont mozgásban a lányom csinált mindent nagyon korán, a fiam mindent sokkal később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!