SOS! Hogyan kell egy fejlődési naplónak kinéznie?
Sürgősen meg kell írnom egy fejlődési naplót.Találtam hozzá szempontokat,hogy minek kell szerepelnie egy ilyen naplóban.
Fel van sorolva egy csomó kérdés(pl:mozgáshoz,etetéshez stb.),de azt írják,hogy nem az a feladat,hogy a kérdésekre válaszoljunk,hanem válasszak ki pár kérdést és foglaljam össze a mondanivalókat.Csak az a baj,hogy nincs a közelembe bölcsödés gyerek,akin ezeket megfigyelhetném,így meg nehéz.Szerintetek az úgy jó ha általánosságba leírom,hogy újszülöttkorban milyen a mozgása,sírása stb.Szóval úgy értem,hogy(az újszülött sírása sikító)és nem úgy,hogy pl:Anna sírása ilyen,meg olyan..Ha nem konkrét személyről írok,akkor kell az elejére a születési adatok?Tudom,kicsit bonyolultan fogalmaztam,de remélem érthető és minnél előbb segít valaki.:)
Légyszi valaki írjon !!!
Megírtam,de úgy hogy felírtam,hogy 1.hónap és alá,hogy mit csinál,de van egy olyan megérzésem,hogy nem jól csináltam. Szerintem ki kellett volna választani,egy 1 éves bölcsödés gyereket és folyamatosan írni arról a korról és nem mindegyik hónapról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!