Hány éves kortól tud önállóan pisilni egy kislány?
Figyelt kérdés
az enyém 4 éves és még nem mindig megy neki. (vagy lecsurgatja a ruháját, vagy nem bírja tartani magát)2009. máj. 6. 14:41
1/7 anonim válasza:
2 éves korátol egyedül pisil,de néha a mai napig elöfordul hogy annyira játszik hogy bizony becsurog:( néha meg csak ugy viharzik keresztül a lakáson annyira kell neki amugy 5 éves
2/7 anonim válasza:
Az én lányom 3 éves és most kezdett el egyedül felülni a wc-re(eddig nem érte fel)van úgy hogy ő is lecsurgatja a ruháját,bár be nem szokott pisilni de a 2 évvel idősebb bátyjánál előfordul hogy a nagy játékban elfelejt kimenni pisilni:)szerintem ne aggódj,idővel a ruha lepisilést is meg fogják oldani szerintem!
3/7 A kérdező kommentje:
upsz kimaradt a kérdésből, hogy GUGGOLVA pisilni, amúgy köszi
2009. máj. 6. 14:47
4/7 A kérdező kommentje:
a wc-ből is ki tud pisilni? az enyém még nem csinált ilyet
2009. máj. 6. 15:48
5/7 anonim válasza:
igen tud,bár nem tudom hogy csinálja:) a gugolva pisilésről meg ne is beszéljünk.....természetesen az még egyáltalán nem megy neki egyedül,de hát még csak 3 éves:)
6/7 anonim válasza:
Én 1 éves koromtól bilizek egyedül,wc azt nemtudom,sztem otthon biliztem,mert nagy volt a wc nekem akkor még (meg kicsi növésű is vagyok),az bizti,hogy oviban első naptól egyedül wc-ztem:)
7/7 anonim válasza:
A barátnőm kislány 2,5éves és tud úgy pisilni, de szoktatás kérdése. Én az enyémet fogom, de ha úgy tanítottam volna már ő is tudna, csak elővigyázatosságból nem.(EMLÉKSZEM MAGAMRA GYEREKKORBAN) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!