19 hónapos kisfiam mostanában sokszor szólít a keresztnevemen. Nagyon zavar, veletek volt már így?
Figyelt kérdés
Hallja, hogy a keresztnevemen szólítanak, és ő is néha így hív...főleg, ha pipa rám...nagyon zavar, persze főleg anyának szólít, de kellemetlen, mikor pl. a boltban nem adok oda valamit, és a nevemen szólít mérgében. :( Nem tudom hogy kezeljem, baj ez, vagy csak én fújom fel?2011. nov. 1. 14:00
11/11 anonim válasza:
Engem is a 20 hònapos kislànyom a keresztnevemen is hív. Eleinte nem zavart, örültem,.hogy tudja a nevem! De,.elkezdett leszokni az anya megnevezésről ês ez viszont màr zavart. Ên is mondom neki, hogy anya vagyok! Nem sok sikerrel jàrtam! Talàn, ha nagyobb lesz megèrti jobban, de szerintem sem szabad teljesen ràhagyni, mert nehèz lesz visszaszokatni a helyes megnevezèsre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!