Meddig fürdettétek babátokat fürdető kádban?
Nagyot legalább 2 éves koráig, mert szerette. A kicsit kb. fél évesen már a naggyal együtt tettük a kádba.
Szerintem nem gond a kis kád, főleg ha nincs nagy. :o)
Másfél éves koráig. Nálunk is csak zuhanyzó volt,és a tárcába tettük a babakádat. De már nem fért el benne a kislányom,így lecseréltük a zuhanyt kádra. Elég kicsi,én és a párom alig férünk el benne,de a gyerek miatt muszáj volt. Zuhanyzást ő sem szerette.
Most 20hónapos.
18 hos koraig :) háhá, emlékszem, milyen nehéz volt, vegul ugy oldottuk meg, hogy vettunk furdos jatekot, es apa meg anya jatszott vele, o meg kivulrol nezte, neki nem lehetett. aztan bekonyorogte magat a kadba. az elejen ult, ovatosan, meg terdelt, nagyon vigyazott, most 2.5 eves, és hasal a kadba, es abszolut nem fel, imadja
ne eroszakold, erd el, hogy o akarja a zuhanyzast valamilyen modon, akar jatekkal, akar mashogy. kitartast!
Első vagyok
Még az jutott eszembe, hogy mi amikor valahova elutaztunk, és ott csak zuhany volt, a lányom is üvöltött.
Javasolták nekünk és, és hátha majd beválik Nálatok is, hogy egyik szülő zuhanyozzon vele együtt. Úgy hátha nem tűnik olyan félelmetesnek.
A fiamat egy éves kora óta a nagykádban zuhanyoztatom, a kicsit 7hónapos kora óta zuhanyoztatom.
Érdekes nálunk bejött.
Nálunk a gyerekek is azt látják, hogy zuhanyzás van, nincs akkora kád amiben kényelmesen lehetne ázni(pontosabban a fürdőnkbe nem férne el akkora), és valahogy nem is félnek a zuhanytól. Na meg gyakori a közös pancsolás.
2,5 éves, higiéniai okokból kiskádban fürdik (sok húgyúti fertőzése volt)
sose kívánkozott a nagykádba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!