Hogyan fürdettétek a babátokat, mikor kinőtte a kis kádat?
Figyelt kérdés
Gondolom nagy kádban, de mégis hogyan, hoyg az embernek ne szakadjon le a háta? Hiszen tartani kell még egy jó darabig míg nem tud ülni.2009. jan. 22. 19:52
1/8 anonim válasza:
mi vettünk a brendonba biztonsági fürdetőt. és a nagy kádban fürdetünk
2/8 anonim válasza:
Ha még azelőtt kinőtte, hogy ülni tudna, akkor az egy igen apró babakád, biztosan kaptok nagyobbat is. Egy átlagos méretű babakádba még egy egyéves baba is simán befektethető.
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az tényleg nagyon kicsi kád lehet. Én még másfél évesen is abban fürdettem a lányomat, mert abba kevesebb víz kell. Nagyon jól eljátszott benne. Amikor már áttetem a nagyba, már elég okos és ügyes volt ahhoz, hogy egy percre magára is hagyhattam amíg feltettem főni a virslijét vacsira.
4/8 anonim válasza:
nekunk nagyon kicsi babakádunk volt, kb 4-5 hónap után kinottuk. a nagykádban furdunk azóta, eleinte tettem alá torolkozot, hogy ne csusszon, és fekve mosdattam, hanyatt, nagyokat lubickolt, majd hason fekve úszott:) Nagyon élvezte. 8 hónapos korátol ul stabilan, azota nem tudom lefektetni, így ulve pancsolunk.
5/8 anonim válasza:
9 hónapos a babám, 1-2 hónapja már ő is kinőtte a kiskádat. Amióta hasra tud fordulni a kiskádban is úgy akart lenni, úgy már elég kényelmetlen volt, de húztuk egy ideig. Amióta a nagykádban fürdik 5-10 centi vizet engedünk bele, és abban hancúrozik hason. Mivel el sem lepi ezért még "mászni" is tud benne, de én mindig a kád mellett térdelek, és a hónaljamnál támaszkodva lógok a kádba, és a kezem azért mindig ott van a kis fejénél, mert van hogy be akarja kapni a vizet :))) Nagyon élvezi, pacsázik ezerrel.
6/8 anonim válasza:
Nem irtad mennyi idős a babó. Én is gondolkodom ezen hogyan tovább majd, mi 2hósak vagyunk, a kádunk sztem nem kicsi, de olyanokat rugkapál ,hogy figyelni kell a mert a ki fejét már beverheti.
7/8 anonim válasza:
Az én fiam 6 hónaposan már nagykádban fürcsizett,elég nagy baba és kicsi lett a kiskád.Vettem alá szines csúszásgátlókat(halacska alakú).Én nem vettem bele biztonsági ülést,mert nekem nem szinpatikus.Az én pici fiam szereti a "szabadságot" és nem bírja a korlátozást.Ennek köszönhetően ő már 6,5 hónaposan stabilan ült és mászott.
Minden babaának megvannak a saját igényei,a szerint fürdesd!
Én a kád mellé ültem és úgy tartottam a fejecskéjét,de hamar megtanulta hogy ne nyeljen vizet.És eleinte pici vizet engedtem bele.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A gond az, hogy most 3 hónapos, és mivel óriásbaba, ezért fogja kinőni. Én nem láttam több méretű kádat, a látottak közül a legnagyobbat vettem meg. Nem azt mondom, hogy nincs már benne hely, csak rövidesen már nem lesz olyan kényelmes neki a hatalmas pancsikolás. Viszont az üléstől még nagyon messze vagyunk...
2009. jan. 24. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!