Mivel fürdetitek ill. fürdettétek a 2 hós babátokat? Gyógyszertárit meddig kell használni? Lehet már testápolót használni?
Tegnap már a Gabi egyik fürdetőjével fürdettük ami újszülött kortól használható.Remélem azért nem csinálok ezzel gondot?!Ja és kaptunk a johnsons-tól a bed time testápolót és nincs ráírva hogy mikortól használható.Ezzel inkább várjak még?És ugyan ettől a gyártótól van olajunk is amit nedves bőrre kell felvinni.Ehhez mit szóltok?Ezt használhatjuk már?
Bocsi a sok kérdésért és előre is köszi annak aki válaszol!!
mi kezdetektől fogva johnsons-t használunk(+olajos fürdető,és olaj,és a hintőpor is olyan-de azt csak melegbe használtuk)testápolót meg a dokinénivel iratattam fel-finom levendula illata van.mi a johnsons terméket azért választottuk,mert a korházakban is azt szokták ált használni,meg jó is és elérhető áron is van.a dokinénink is megdícsért minket h milyen szép a bőre a fiamnak.
4,5 hós
Tőlem szabályosan elvette a védőnő a Johnson's termékeket,hogy meg ne próbáljam,mert allergizál... :-/
Ha a későbbiekben nem látsz rajta szárazságot,pirosodást,akkor nyugodtan használhatod,végül is miért ne?
Gyógyszertárival kezdtük, de áttértem hamar Nivea baby-re. Semmi allergia nem jött ki rajtunk.
Testápolót csak akkor használok ha száraznak ítélem a bőrét és azt is niveát. Nekem bevált.
Szia!
A lányom két hónapos korától johnson's használtunk, semmi baja nem volt, sőt, gyönyörű volt a bőre. Majd másfél éves korában elkezdett olyan szinten száradni, foszlani, pikkelyesedni, hogy szteroidos krémekkel kellett kenegetni. Azóta megint gyógyszertárit használunk, gyönyörűen rendbejött a bőre, azóta sem volt semmi bőrelváltozása.
A testápolóból pedig szintén lehet gyógyszertárit kapni, nagyon-nagyon jó - már én is azt használom.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kedves utolsó nagy igazságot írtál le.Valahogy mi is így vagyunk ezzel de totálba.És ugyanazt használjuk mint ti.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!