Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fürdettétek nem patikai...

Mikor fürdettétek nem patikai krémmel a babátok? És amig azzal fürdettétek mikor és milyen sampot használtatok a kis hajára?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:

én kb. 6-7hónapos koráig használtam gyógyszertári fürdetőt. Akkor is azért váltottam mert elfogyott és volt itthon egy johnsons fürdető. De lehet, hogy ha megyek a dokihoz még iratok ki, mert azért jóval ocsobb, és az is habzik, ha úgy csináljuk. Mi az elejétől fogva baba sampont használunk, mert elég hosszu és sok haja van a kislányomnak. Ez be vált, nem okozott semmijen gondot, és az illata is jó. A szemét sem csipi. Mi hetente 2x mosunk hajat. De azért mert ennyiszer járunk babauszásra (imádja) és a fürdő után mindig megmosom a haját.

8,5 hónapos

2010. nov. 29. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
11 hónaposan egyszer elfogyott a patikai fürdető, lusta voltam lemenni a gyógyszertárba, és akkor próbáltam ki a Johnsont, amiből van pár csomag itthon, mind ajándék volt. Onnantól a haját is azzal mostam, sokkal szebb és fényesebb lett, mint a gyógyszertári kenőcstől.
2010. nov. 29. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
7 hónapos korától fürdik a nagy kádban, addig kiskád+patikai kenőcs. Mi a hajára is azt használtuk, de ennyi idős korában inkább csak pihéi voltak. Nekünk sokakkal ellentétben bejött a Johnson's fürdető, azt használjuk + Babé sampont, mert kicsit koszmós a kutacsánál.
2010. nov. 29. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
4,5 hónapos a babánk. Patikai fürdetőkrémet használunk és Neogranormon sampont. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Amíg a doki felírja receptre, addig maradunk ennél a fürdetőnél. A sampont újszülött kortól használjuk. Dús sűrű hajjal született.
2010. nov. 29. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Babe sampon a hajára, fürdető kréma testére még jó ideig, mert érzékeny a bőre.

most 4,5 hós

2010. nov. 29. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi születése óta Johnsonnsal fürdettük,kentük,hintőporoztuk..10hós,kb.1 hete a johnsos fürdetötől olyan allergiás reakciója lett,hogy mentőt kellett hívni hozzá,mert bedagatt a kis feje:(Azóta ekcémás:(Szóval a doki és a patikus is mondta,hogy JOHNSOS terméket 3 év alatt ne használjunk,mert tele van minden hülyeséggel!!Úgyhogy most csak neogranormon törlőkendő és patikai fürdető!!Ezt nem rossz indulatból írtam le,csak hogy ilyen is van!
2010. nov. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!