Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert van ilyen sok elfeketede...

Miert van ilyen sok elfeketedett fogu kisgyerek?

Figyelt kérdés
Ez mitol alakulhat ki?
2011. okt. 25. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem régebben több fekete fogú kisgyerek volt. Legalább is most, hogy a fiam ovis, látom, hogy egynek sem ilyen a foga. Amikor én voltam ovis, a felének fekete volt.

Különben tényleg betömik a tejfogat is, nekem is volt lyukas tejfogam, kifúrták és betömték. Azt még érzésteleníteni sem kell, mert nincsenek benne igazán idegek, emlékszem rá, hogy egy cseppet sem fájt.

2011. okt. 26. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:
nálunk 1 évesen volt egy baleset letört az első 3 kis fogacskája és azóta romlik megbomlott a zománc a többi gyönyörű szép hó fehérek de maik sérültek ---
2011. okt. 27. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
A fogat a kóla is megfesti. Egyik ismerősöm sportoló, sokszor sikálja a fogait, de szenvedélye a kóla. Szép sárgák a fogai. Aztán láttam már cumisüvegben kólát inni babakocsiban gyereket. A másik a tea ami nagyon színez. Ám az tény, hogy manapság a szülők, jobban vigyáznak mint régen. Így bár akadnak lyukas fogak, egyre kevesebb a teljesen rohadt fogsor és az elsárgult fogazat.
2011. nov. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!