A tejet/kakaót mindig cumisüvegből. :( Pedig már szeretném elvenni tőle, de nem adja.
Ébredés után kakaó, ebéd után tej, lefekvés előtt kakaó. Ágyban fekve, mese nézés közben issza.
2011. okt. 25. 16:09
12/17 anonim válasza:
2 éves a fiam, este vacsoránál pohárból issza a tejet. Utána fürdés és fogmosás, azután már nem kap semmit. Nekem nem férne össze a fogmosás után a kakaózás, tejezés. Reggel felkel, pisil, átjön a mi ágyunkba és ott fekve issza csak csőrös itatóból, de arról is leszoktatnám, ha nem 6-fél 7kor kérné már, hanem tovább tudnám húzni a reggeliig.
2011. okt. 25. 16:46
13/17 anonim válasza:
Az én lányom csak cumisüvegből hajlandó meginni este a kakaót. Napközben pohárból iszik, de este nem akar. Ha nem adom a cumisüveget, inkább meg sem issza. Engem nem zavar, majd leszokik róla.
2011. okt. 26. 13:55
14/17 anonim válasza:
2 és fél éves.
Cumisüvegből issza, amire nem cumi van téve, hanem az itatócsőr. Már kb 1 éve ezzel issza.
Szerintem nem kisbabás. Én annak örülök, ha megissza.
A barátnőm elvette a kislányától az üveget, bögrére cserélték. Fokozatosan le is szokott az esti tej/kakaó ivásáról. Bánja is már azóta, de nem igen akar a kislány újra visszaszokni.
2011. nov. 18. 15:05
15/17 anonim válasza:
Ciciből. :) Viszont a 4 évesem nagyon ragaszkodik a cumisüveges tápozáshoz, de ha épp nem lehet, elalszik nélküle is. Hát, mit csináljak, ha így esik jól neki alvás előtt. Az elalvási rítusához tartozik, majd leszokik róla. :)
2012. júl. 19. 01:22
16/17 anonim válasza:
2 évesek vagyunk.cumisüvegből issza a reggeli kakaót,az etetőszékben,este a tejcit a mi ágyunkba,,egyedül már régóta :)
2013. dec. 19. 20:26
17/17 anonim válasza:
Ölben, meseolvasás közben cumisüvegből issza reggel a kakaót, este a tápszert (ekcéma miatt csak most fogjuk elkezdeni a sima tejet). Nemsokára két éves lesz.
Amúgy pohárból iszik napközben, de ez valahogy így maradt még. Igaz, mi levágjuk a cumi végét, szóval ömlik abból is, nem kell érte dolgozni, meg szívni. Kicsit béna, de én sem tudom hogyan és egyáltalán változtassak-e ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!